DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM
Private companiesSocial Services • DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM

Contactgegevens DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselseheerweg 69; 9403; Ninove (Neigem), België

Telefoon (phone): 054 32 81 28 (+32-054 32 81 28) 054 32 81 28 (+32-054 32 81 28)

Fax (fax): 054 32 00 96 (+32-054 32 00 96) 054 32 00 96 (+32-054 32 00 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM
Products information DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM

BTW identificatienummer (tax): BE09068084716
Ondernemingsnummer: 5560974121
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Millers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM
(Get full report from official database of BE for DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM
Addition kinds of activities for DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM

516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
28210104. polyesters | Polyesters

Werken bij DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM in sociale netwerken
Look for responds of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. Laat een reactie achter voor DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. Leave a respond for DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM. DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM op de google maps. Adres en contacten DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM
Location of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM on the google maps. Address and contacts of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: R.O.B.-Farob sprl (Boulangerie-Pâtisserie) | De Wilde Gebr | LUC MARTROYE | HOF TER WILGEN | Midi

Other related companies as DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM: R.O.B.-Farob sprl (Boulangerie-Pâtisserie) | De Wilde Gebr | LUC MARTROYE | HOF TER WILGEN | Midi

DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09068084716. Het bedrijf DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM bevindt zich op het adres: Brusselseheerweg 69; 9403; Ninove (Neigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Millers.
De hoofdactiviteit van DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, openstaande posities, locatie van DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM op de kaart.

DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, company assigned to the tax number BE09068084716. The company DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is located at the address: Brusselseheerweg 69; 9403; Ninove (Neigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Millers.
The main activity of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM is not available. You also can look at reviews of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, open positions, location of DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VUYST RAOUL/WATERMOLEN NEIGEM, employees, financial statistics.