De Groot,van Nes & Co Vlas NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • De Groot,van Nes & Co Vlas NV
Private companiesTobacco Products • De Groot,van Nes & Co Vlas NV

Contactgegevens De Groot,van Nes & Co Vlas NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groot,van Nes & Co Vlas NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groot,van Nes & Co Vlas NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlamingstraat 34 8560 Wevelgem, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groot,van Nes & Co Vlas NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groot,van Nes & Co Vlas NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groot,van Nes & Co Vlas NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groot,van Nes & Co Vlas NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groot,van Nes & Co Vlas NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groot,van Nes & Co Vlas NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groot,van Nes & Co Vlas NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groot,van Nes & Co Vlas NV
Products information De Groot,van Nes & Co Vlas NV

BTW identificatienummer (tax): BE01221099853
Ondernemingsnummer: 7406127929
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Flax yarns and blended flax yarns

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groot,van Nes & Co Vlas NV
(Get full report from official database of BE for De Groot,van Nes & Co Vlas NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groot,van Nes & Co Vlas NV
Addition kinds of activities for De Groot,van Nes & Co Vlas NV

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
13899904. Gas comprimeren (aardgas) op de velden | Gas compressing (natural gas) at the fields
20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
57149901. gordijnen | Curtains
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij De Groot,van Nes & Co Vlas NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groot,van Nes & Co Vlas NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groot,van Nes & Co Vlas NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groot,van Nes & Co Vlas NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van De Groot,van Nes & Co Vlas NV in sociale netwerken
Look for responds of De Groot,van Nes & Co Vlas NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groot,van Nes & Co Vlas NV. Laat een reactie achter voor De Groot,van Nes & Co Vlas NV. De Groot,van Nes & Co Vlas NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groot,van Nes & Co Vlas NV. Leave a respond for De Groot,van Nes & Co Vlas NV. De Groot,van Nes & Co Vlas NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groot,van Nes & Co Vlas NV op de google maps. Adres en contacten De Groot,van Nes & Co Vlas NV
Location of De Groot,van Nes & Co Vlas NV on the google maps. Address and contacts of De Groot,van Nes & Co Vlas NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groot,van Nes & Co Vlas NV De Groot,van Nes & Co Vlas NV: Primus NV | ANDRE THIJS | Van Dinter Schoenen BVBA | D.K. CONSEILS | Wergifosse SPRL

Other related companies as De Groot,van Nes & Co Vlas NV: Primus NV | ANDRE THIJS | Van Dinter Schoenen BVBA | D.K. CONSEILS | Wergifosse SPRL

De Groot,van Nes & Co Vlas NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groot,van Nes & Co Vlas NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01221099853. Het bedrijf De Groot,van Nes & Co Vlas NV bevindt zich op het adres: Vlamingstraat 34 8560 Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Flax yarns and blended flax yarns.
De hoofdactiviteit van De Groot,van Nes & Co Vlas NV is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groot,van Nes & Co Vlas NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groot,van Nes & Co Vlas NV, openstaande posities, locatie van De Groot,van Nes & Co Vlas NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Groot,van Nes & Co Vlas NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groot,van Nes & Co Vlas NV, company assigned to the tax number BE01221099853. The company De Groot,van Nes & Co Vlas NV is located at the address: Vlamingstraat 34 8560 Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Flax yarns and blended flax yarns.
The main activity of De Groot,van Nes & Co Vlas NV is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groot,van Nes & Co Vlas NV is not available. You also can look at reviews of De Groot,van Nes & Co Vlas NV, open positions, location of De Groot,van Nes & Co Vlas NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groot,van Nes & Co Vlas NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groot,van Nes & Co Vlas NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groot,van Nes & Co Vlas NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groot,van Nes & Co Vlas NV, employees, financial statistics.