DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)

Contactgegevens DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): address, phone, fax, email, website, opening hours

DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R PASTEUR 18 37 BP; 59435; RONCQ CEDEX, België

Telefoon (phone): +32 (83) 703-80-73 +32 (83) 703-80-73

Fax (fax): +32 (11) 448-65-57 +32 (11) 448-65-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)
Products information DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)

BTW identificatienummer (tax): BE05386840820
Ondernemingsnummer: 2122528076
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Glues; Abrasives & polishing compounds; Paint spraying equipment & supplies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)
(Get full report from official database of BE for DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE))

Aanvulling soorten activiteiten voor DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)
Addition kinds of activities for DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
5599. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) in sociale netwerken
Look for responds of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). Laat een reactie achter voor DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). Leave a respond for DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE). DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) op de google maps. Adres en contacten DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)
Location of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) on the google maps. Address and contacts of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE)

Andere gerelateerde bedrijven als come DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): RIJCKENDAEL | LODELINTRANS | GARAGE MATTHIAS | SDT | PEARLE OPTICIENS

Other related companies as DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE): RIJCKENDAEL | LODELINTRANS | GARAGE MATTHIAS | SDT | PEARLE OPTICIENS

DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386840820. Het bedrijf DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) bevindt zich op het adres: R PASTEUR 18 37 BP; 59435; RONCQ CEDEX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Glues; Abrasives & polishing compounds; Paint spraying equipment & supplies.
De hoofdactiviteit van DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), openstaande posities, locatie van DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) op de kaart.

DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), company assigned to the tax number BE05386840820. The company DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is located at the address: R PASTEUR 18 37 BP; 59435; RONCQ CEDEX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Glues; Abrasives & polishing compounds; Paint spraying equipment & supplies.
The main activity of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) is not available. You also can look at reviews of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), open positions, location of DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE), employees, financial statistics.