Cuvelier Voeders NV

Contactgegevens Cuvelier Voeders NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuvelier Voeders NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuvelier Voeders NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ieperseweg 60; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 33 32 91 (+32-057 33 32 91) 057 33 32 91 (+32-057 33 32 91)

Fax (fax): 057 33 93 32 (+32-057 33 93 32) 057 33 93 32 (+32-057 33 93 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuvelier Voeders NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuvelier Voeders NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuvelier Voeders NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuvelier Voeders NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuvelier Voeders NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuvelier Voeders NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuvelier Voeders NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuvelier Voeders NV
Products information Cuvelier Voeders NV

BTW identificatienummer (tax): BE06384674072
Ondernemingsnummer: 3552124023
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Coal; Fertilizers - Merchants

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuvelier Voeders NV
(Get full report from official database of BE for Cuvelier Voeders NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuvelier Voeders NV
Addition kinds of activities for Cuvelier Voeders NV

394401. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
07119901. Dienstverlening voor meststoffen | Fertilizer application services
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
50910706. Zeilboten | Sailboats

Werken bij Cuvelier Voeders NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuvelier Voeders NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuvelier Voeders NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuvelier Voeders NV. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van Cuvelier Voeders NV in sociale netwerken
Look for responds of Cuvelier Voeders NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuvelier Voeders NV. Laat een reactie achter voor Cuvelier Voeders NV. Cuvelier Voeders NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuvelier Voeders NV. Leave a respond for Cuvelier Voeders NV. Cuvelier Voeders NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuvelier Voeders NV op de google maps. Adres en contacten Cuvelier Voeders NV
Location of Cuvelier Voeders NV on the google maps. Address and contacts of Cuvelier Voeders NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuvelier Voeders NV Cuvelier Voeders NV: VDAB | NICO COEKAERTS | DEGROOF J & P | COIFFURE LYDIA | Kendy

Other related companies as Cuvelier Voeders NV: VDAB | NICO COEKAERTS | DEGROOF J & P | COIFFURE LYDIA | Kendy

Cuvelier Voeders NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuvelier Voeders NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06384674072. Het bedrijf Cuvelier Voeders NV bevindt zich op het adres: Ieperseweg 60; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Coal; Fertilizers - Merchants.
De hoofdactiviteit van Cuvelier Voeders NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuvelier Voeders NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuvelier Voeders NV, openstaande posities, locatie van Cuvelier Voeders NV op de kaart.

Cuvelier Voeders NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuvelier Voeders NV, company assigned to the tax number BE06384674072. The company Cuvelier Voeders NV is located at the address: Ieperseweg 60; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Coal; Fertilizers - Merchants.
The main activity of Cuvelier Voeders NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuvelier Voeders NV is not available. You also can look at reviews of Cuvelier Voeders NV, open positions, location of Cuvelier Voeders NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuvelier Voeders NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuvelier Voeders NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuvelier Voeders NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuvelier Voeders NV, employees, financial statistics.