Cottopregiato

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Cottopregiato
Private companiesTobacco Products • Cottopregiato

Contactgegevens Cottopregiato: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cottopregiato: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cottopregiato

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stroomken 9; 9750; Zingem, België

Telefoon (phone): 09 384 55 52 (+32-09 384 55 52) 09 384 55 52 (+32-09 384 55 52)

Fax (fax): +32 (86) 904-25-23 +32 (86) 904-25-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cottopregiato: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cottopregiato"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cottopregiato"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cottopregiato, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cottopregiato. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cottopregiato, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cottopregiato. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cottopregiato
Products information Cottopregiato

BTW identificatienummer (tax): BE05938903808
Ondernemingsnummer: 5990264892
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Cottopregiato zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cottopregiato
(Get full report from official database of BE for Cottopregiato)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cottopregiato
Addition kinds of activities for Cottopregiato

335701. Communicatie draad | Communication wire
632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij Cottopregiato: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cottopregiato: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cottopregiato. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cottopregiato. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van Cottopregiato in sociale netwerken
Look for responds of Cottopregiato in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cottopregiato. Laat een reactie achter voor Cottopregiato. Cottopregiato bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cottopregiato. Leave a respond for Cottopregiato. Cottopregiato on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cottopregiato op de google maps. Adres en contacten Cottopregiato
Location of Cottopregiato on the google maps. Address and contacts of Cottopregiato

Andere gerelateerde bedrijven als come Cottopregiato Cottopregiato: DANIEL DEMONTE | ALLBIZ | MIDAS | THIEBAULT LOUIS | ARTIFIC

Other related companies as Cottopregiato: DANIEL DEMONTE | ALLBIZ | MIDAS | THIEBAULT LOUIS | ARTIFIC

Cottopregiato is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cottopregiato, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938903808. Het bedrijf Cottopregiato bevindt zich op het adres: Stroomken 9; 9750; Zingem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cottopregiato zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cottopregiato is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cottopregiato is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cottopregiato, openstaande posities, locatie van Cottopregiato op de kaart.

Cottopregiato is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cottopregiato, company assigned to the tax number BE05938903808. The company Cottopregiato is located at the address: Stroomken 9; 9750; Zingem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cottopregiato were not found.
The main activity of Cottopregiato is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cottopregiato is not available. You also can look at reviews of Cottopregiato, open positions, location of Cottopregiato on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cottopregiato, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cottopregiato, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cottopregiato, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cottopregiato, employees, financial statistics.