COLOR-DESIGN

Contactgegevens COLOR-DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLOR-DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLOR-DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 6B; 8580; Avelgem, België

Telefoon (phone): 056 64 81 44 (+32-056 64 81 44) 056 64 81 44 (+32-056 64 81 44)

Fax (fax): 056 64 77 27 (+32-056 64 77 27) 056 64 77 27 (+32-056 64 77 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLOR-DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLOR-DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLOR-DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLOR-DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLOR-DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLOR-DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLOR-DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLOR-DESIGN
Products information COLOR-DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE06053710937
Ondernemingsnummer: 3382659912
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLOR-DESIGN
(Get full report from official database of BE for COLOR-DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLOR-DESIGN
Addition kinds of activities for COLOR-DESIGN

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
515302. Veldbonen | Field beans
792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
22580200. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery

Werken bij COLOR-DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLOR-DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLOR-DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLOR-DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

 • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ASAP BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

 • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

 • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

 • Young Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

 • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

 • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van COLOR-DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of COLOR-DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLOR-DESIGN. Laat een reactie achter voor COLOR-DESIGN. COLOR-DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLOR-DESIGN. Leave a respond for COLOR-DESIGN. COLOR-DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLOR-DESIGN op de google maps. Adres en contacten COLOR-DESIGN
Location of COLOR-DESIGN on the google maps. Address and contacts of COLOR-DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come COLOR-DESIGN COLOR-DESIGN: ROLY-SHOP | ANDRE DE MEDTS | L. GRYMONPREZ | Saint-Amour | STUDIO BRISON

Other related companies as COLOR-DESIGN: ROLY-SHOP | ANDRE DE MEDTS | L. GRYMONPREZ | Saint-Amour | STUDIO BRISON

COLOR-DESIGN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLOR-DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06053710937. Het bedrijf COLOR-DESIGN bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 6B; 8580; Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail.
De hoofdactiviteit van COLOR-DESIGN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLOR-DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLOR-DESIGN, openstaande posities, locatie van COLOR-DESIGN op de kaart.

COLOR-DESIGN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLOR-DESIGN, company assigned to the tax number BE06053710937. The company COLOR-DESIGN is located at the address: Kasteelstraat 6B; 8580; Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail.
The main activity of COLOR-DESIGN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COLOR-DESIGN is not available. You also can look at reviews of COLOR-DESIGN, open positions, location of COLOR-DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLOR-DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLOR-DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLOR-DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLOR-DESIGN, employees, financial statistics.