Coloplast Belgium SA

Contactgegevens Coloplast Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coloplast Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coloplast Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Humaniteitslaan 65; 1601; Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), België

Telefoon (phone): 02 334 35 35 (+32-02 334 35 35) 02 334 35 35 (+32-02 334 35 35)

Fax (fax): 02 334 35 36 (+32-02 334 35 36) 02 334 35 36 (+32-02 334 35 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coloplast Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coloplast Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coloplast Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coloplast Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coloplast Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coloplast Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coloplast Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coloplast Belgium SA
Products information Coloplast Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE09349609375
Ondernemingsnummer: 5518402099
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Chemists - Equipment & Supplies; Truss-makers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coloplast Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Coloplast Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coloplast Belgium SA
Addition kinds of activities for Coloplast Belgium SA

234100. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
32960000. Minerale wol | Mineral wool
36430300. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
51220306. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals

Werken bij Coloplast Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coloplast Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coloplast Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coloplast Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

 • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

 • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

 • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

 • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

  Type: Vaste Job

  Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE SPEELBERG

  Type: Werfreserve

  U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van Coloplast Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Coloplast Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coloplast Belgium SA. Laat een reactie achter voor Coloplast Belgium SA. Coloplast Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coloplast Belgium SA. Leave a respond for Coloplast Belgium SA. Coloplast Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coloplast Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Coloplast Belgium SA
Location of Coloplast Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Coloplast Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coloplast Belgium SA Coloplast Belgium SA: FLDP WORLD ANTWERP NV | FE. GLINEUR DANIEL | JOS CAMBRE BVBA | JULIEN RASKIN | Coene

Other related companies as Coloplast Belgium SA: FLDP WORLD ANTWERP NV | FE. GLINEUR DANIEL | JOS CAMBRE BVBA | JULIEN RASKIN | Coene

Coloplast Belgium SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coloplast Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09349609375. Het bedrijf Coloplast Belgium SA bevindt zich op het adres: Humaniteitslaan 65; 1601; Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chemists - Equipment & Supplies; Truss-makers.
De hoofdactiviteit van Coloplast Belgium SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coloplast Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coloplast Belgium SA, openstaande posities, locatie van Coloplast Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coloplast Belgium SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coloplast Belgium SA, company assigned to the tax number BE09349609375. The company Coloplast Belgium SA is located at the address: Humaniteitslaan 65; 1601; Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chemists - Equipment & Supplies; Truss-makers.
The main activity of Coloplast Belgium SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coloplast Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Coloplast Belgium SA, open positions, location of Coloplast Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coloplast Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coloplast Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coloplast Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coloplast Belgium SA, employees, financial statistics.