Collignon Auto Parts SA

Contactgegevens Collignon Auto Parts SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collignon Auto Parts SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collignon Auto Parts SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 1126-1130; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 13 20 (+32-02 374 13 20) 02 374 13 20 (+32-02 374 13 20)

Fax (fax): 02 374 13 20; 02 374 25 58 (+32-02 374 13 20; 02 374 25 58) 02 374 13 20; 02 374 25 58 (+32-02 374 13 20; 02 374 25 58)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collignon Auto Parts SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collignon Auto Parts SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collignon Auto Parts SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collignon Auto Parts SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collignon Auto Parts SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collignon Auto Parts SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collignon Auto Parts SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collignon Auto Parts SA
Products information Collignon Auto Parts SA

BTW identificatienummer (tax): BE07582183837
Ondernemingsnummer: 4688110351
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collignon Auto Parts SA
(Get full report from official database of BE for Collignon Auto Parts SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collignon Auto Parts SA
Addition kinds of activities for Collignon Auto Parts SA

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
367402. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
27520703. Tickets, gelithografeerd | Tickets, lithographed
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
51999904. Baling van houtkrullen voor mulch | Baling of wood shavings for mulch
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture

Werken bij Collignon Auto Parts SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collignon Auto Parts SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collignon Auto Parts SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collignon Auto Parts SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

 • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

 • Persoperator (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

 • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

 • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

 • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

 • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

 • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

 • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Collignon Auto Parts SA in sociale netwerken
Look for responds of Collignon Auto Parts SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collignon Auto Parts SA. Laat een reactie achter voor Collignon Auto Parts SA. Collignon Auto Parts SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collignon Auto Parts SA. Leave a respond for Collignon Auto Parts SA. Collignon Auto Parts SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collignon Auto Parts SA op de google maps. Adres en contacten Collignon Auto Parts SA
Location of Collignon Auto Parts SA on the google maps. Address and contacts of Collignon Auto Parts SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Collignon Auto Parts SA Collignon Auto Parts SA: OXFAM MAGASIN DU MONDE | HILDE ZONNECENTER | VEDIOR INTERIM | MARCQ JOURET | TEGELWERK LEFEBVRE FILIEP

Other related companies as Collignon Auto Parts SA: OXFAM MAGASIN DU MONDE | HILDE ZONNECENTER | VEDIOR INTERIM | MARCQ JOURET | TEGELWERK LEFEBVRE FILIEP

Collignon Auto Parts SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collignon Auto Parts SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07582183837. Het bedrijf Collignon Auto Parts SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 1126-1130; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van Collignon Auto Parts SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collignon Auto Parts SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collignon Auto Parts SA, openstaande posities, locatie van Collignon Auto Parts SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collignon Auto Parts SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collignon Auto Parts SA, company assigned to the tax number BE07582183837. The company Collignon Auto Parts SA is located at the address: Chaussée de Waterloo 1126-1130; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of Collignon Auto Parts SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Collignon Auto Parts SA is not available. You also can look at reviews of Collignon Auto Parts SA, open positions, location of Collignon Auto Parts SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collignon Auto Parts SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collignon Auto Parts SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collignon Auto Parts SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collignon Auto Parts SA, employees, financial statistics.