Collections of Charm SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Collections of Charm SPRL
Private companiesHealth Services • Collections of Charm SPRL

Contactgegevens Collections of Charm SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collections of Charm SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collections of Charm SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Trade Mart; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 476 10 34 (+32-02 476 10 34) 02 476 10 34 (+32-02 476 10 34)

Fax (fax): +32 (53) 319-15-50 +32 (53) 319-15-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collections of Charm SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collections of Charm SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collections of Charm SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collections of Charm SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collections of Charm SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collections of Charm SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collections of Charm SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collections of Charm SPRL
Products information Collections of Charm SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03103881835
Ondernemingsnummer: 2731170654
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Collections of Charm SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collections of Charm SPRL
(Get full report from official database of BE for Collections of Charm SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collections of Charm SPRL
Addition kinds of activities for Collections of Charm SPRL

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
23939903. Bloemzakken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags, fabric: made from purchased materials
28990402. vuurwerk | Fireworks
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand

Werken bij Collections of Charm SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collections of Charm SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collections of Charm SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collections of Charm SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

 • Orderpicker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

 • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

 • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • Poetshulp Affligem (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Student FItness-onthaal (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BOOM - FIT

  Type: Studentenjob

  Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

 • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Collections of Charm SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Collections of Charm SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collections of Charm SPRL. Laat een reactie achter voor Collections of Charm SPRL. Collections of Charm SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collections of Charm SPRL. Leave a respond for Collections of Charm SPRL. Collections of Charm SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collections of Charm SPRL op de google maps. Adres en contacten Collections of Charm SPRL
Location of Collections of Charm SPRL on the google maps. Address and contacts of Collections of Charm SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Collections of Charm SPRL Collections of Charm SPRL: DE WOLF R NV | DECORATIE VAN DEN BOSSCHE | W. WELVAERT | BELPUB | IVAN WALGRAEF

Other related companies as Collections of Charm SPRL: DE WOLF R NV | DECORATIE VAN DEN BOSSCHE | W. WELVAERT | BELPUB | IVAN WALGRAEF

Collections of Charm SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collections of Charm SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103881835. Het bedrijf Collections of Charm SPRL bevindt zich op het adres: Trade Mart; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Collections of Charm SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collections of Charm SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collections of Charm SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collections of Charm SPRL, openstaande posities, locatie van Collections of Charm SPRL op de kaart.

Collections of Charm SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collections of Charm SPRL, company assigned to the tax number BE03103881835. The company Collections of Charm SPRL is located at the address: Trade Mart; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Collections of Charm SPRL were not found.
The main activity of Collections of Charm SPRL is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Collections of Charm SPRL is not available. You also can look at reviews of Collections of Charm SPRL, open positions, location of Collections of Charm SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collections of Charm SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collections of Charm SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collections of Charm SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collections of Charm SPRL, employees, financial statistics.