Collard-Lange (Maison)

Contactgegevens Collard-Lange (Maison): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collard-Lange (Maison): address, phone, fax, email, website, opening hours

Collard-Lange (Maison)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée des Prés 46-48; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 08 35; 04 343 97 68 (+32-04 343 08 35; 04 343 97 68) 04 343 08 35; 04 343 97 68 (+32-04 343 08 35; 04 343 97 68)

Fax (fax): +32 (10) 151-15-98 +32 (10) 151-15-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collard-Lange (Maison): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collard-Lange (Maison)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collard-Lange (Maison)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collard-Lange (Maison), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collard-Lange (Maison). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collard-Lange (Maison), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collard-Lange (Maison). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collard-Lange (Maison)
Products information Collard-Lange (Maison)

BTW identificatienummer (tax): BE09975555419
Ondernemingsnummer: 6653015136
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Wallpaper - Retail; Drug stores; Interior decoration; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collard-Lange (Maison)
(Get full report from official database of BE for Collard-Lange (Maison))

Aanvulling soorten activiteiten voor Collard-Lange (Maison)
Addition kinds of activities for Collard-Lange (Maison)

396599. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
30691011. Kleppen, hard rubber | Valves, hard rubber
50499901. Bankbenodigdheden en benodigdheden | Bank equipment and supplies

Werken bij Collard-Lange (Maison): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collard-Lange (Maison): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collard-Lange (Maison). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collard-Lange (Maison). Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

 • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

  Regio: OLMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

 • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Compusearch

  Type: Vaste Job

  Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

 • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Durabrik Group

  Type: Vaste Job

  Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

 • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

 • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van Collard-Lange (Maison) in sociale netwerken
Look for responds of Collard-Lange (Maison) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collard-Lange (Maison). Laat een reactie achter voor Collard-Lange (Maison). Collard-Lange (Maison) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collard-Lange (Maison). Leave a respond for Collard-Lange (Maison). Collard-Lange (Maison) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collard-Lange (Maison) op de google maps. Adres en contacten Collard-Lange (Maison)
Location of Collard-Lange (Maison) on the google maps. Address and contacts of Collard-Lange (Maison)

Andere gerelateerde bedrijven als come Collard-Lange (Maison) Collard-Lange (Maison): EURO THERMO NV | ASAHI POPERINGE | Dewini | HELIOS **** | A. GOVAERTS

Other related companies as Collard-Lange (Maison): EURO THERMO NV | ASAHI POPERINGE | Dewini | HELIOS **** | A. GOVAERTS

Collard-Lange (Maison) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collard-Lange (Maison), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975555419. Het bedrijf Collard-Lange (Maison) bevindt zich op het adres: Chaussée des Prés 46-48; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Wallpaper - Retail; Drug stores; Interior decoration; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Collard-Lange (Maison) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collard-Lange (Maison) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collard-Lange (Maison), openstaande posities, locatie van Collard-Lange (Maison) op de kaart.

Collard-Lange (Maison) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collard-Lange (Maison), company assigned to the tax number BE09975555419. The company Collard-Lange (Maison) is located at the address: Chaussée des Prés 46-48; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Wallpaper - Retail; Drug stores; Interior decoration; Floor coverings - Retail.
The main activity of Collard-Lange (Maison) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Collard-Lange (Maison) is not available. You also can look at reviews of Collard-Lange (Maison), open positions, location of Collard-Lange (Maison) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collard-Lange (Maison), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collard-Lange (Maison), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collard-Lange (Maison), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collard-Lange (Maison), employees, financial statistics.