COLEMONT BEROEPSKLEDING

Contactgegevens COLEMONT BEROEPSKLEDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLEMONT BEROEPSKLEDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLEMONT BEROEPSKLEDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltsesteenweg 112; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 17 76 (+32-011 68 17 76) 011 68 17 76 (+32-011 68 17 76)

Fax (fax): 011 67 13 50 (+32-011 67 13 50) 011 67 13 50 (+32-011 67 13 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLEMONT BEROEPSKLEDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLEMONT BEROEPSKLEDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLEMONT BEROEPSKLEDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLEMONT BEROEPSKLEDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLEMONT BEROEPSKLEDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLEMONT BEROEPSKLEDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLEMONT BEROEPSKLEDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLEMONT BEROEPSKLEDING
Products information COLEMONT BEROEPSKLEDING

BTW identificatienummer (tax): BE02193664550
Ondernemingsnummer: 7127349853
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Safety equipment - Individual & collective

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLEMONT BEROEPSKLEDING
(Get full report from official database of BE for COLEMONT BEROEPSKLEDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLEMONT BEROEPSKLEDING
Addition kinds of activities for COLEMONT BEROEPSKLEDING

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
50639904. Motorregelaars, voorgerechten en relais: elektrisch | Motor controls, starters and relays: electric
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house

Werken bij COLEMONT BEROEPSKLEDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLEMONT BEROEPSKLEDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLEMONT BEROEPSKLEDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLEMONT BEROEPSKLEDING. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

 • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

 • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

 • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

 • Recruitment Consultant (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

 • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

 • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Gekkoo

  Type: Studentenjob

  Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

 • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

  Regio: SERSKAMP

  Bedrijf: THIERRY DE COSTER

  Type: Vaste Job

  Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

 • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Leercontract

  Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van COLEMONT BEROEPSKLEDING in sociale netwerken
Look for responds of COLEMONT BEROEPSKLEDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLEMONT BEROEPSKLEDING. Laat een reactie achter voor COLEMONT BEROEPSKLEDING. COLEMONT BEROEPSKLEDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLEMONT BEROEPSKLEDING. Leave a respond for COLEMONT BEROEPSKLEDING. COLEMONT BEROEPSKLEDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLEMONT BEROEPSKLEDING op de google maps. Adres en contacten COLEMONT BEROEPSKLEDING
Location of COLEMONT BEROEPSKLEDING on the google maps. Address and contacts of COLEMONT BEROEPSKLEDING

Andere gerelateerde bedrijven als come COLEMONT BEROEPSKLEDING COLEMONT BEROEPSKLEDING: LES PATRONS BOULANGERS | VINCENZO BELLIA | ARMAND REYNTJENS | GROENENDIJCK E | ILWA - IDEAL CUISINE

Other related companies as COLEMONT BEROEPSKLEDING: LES PATRONS BOULANGERS | VINCENZO BELLIA | ARMAND REYNTJENS | GROENENDIJCK E | ILWA - IDEAL CUISINE

COLEMONT BEROEPSKLEDING is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLEMONT BEROEPSKLEDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02193664550. Het bedrijf COLEMONT BEROEPSKLEDING bevindt zich op het adres: Hasseltsesteenweg 112; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 517,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Safety equipment - Individual & collective.
De hoofdactiviteit van COLEMONT BEROEPSKLEDING is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLEMONT BEROEPSKLEDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLEMONT BEROEPSKLEDING, openstaande posities, locatie van COLEMONT BEROEPSKLEDING op de kaart.

COLEMONT BEROEPSKLEDING is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLEMONT BEROEPSKLEDING, company assigned to the tax number BE02193664550. The company COLEMONT BEROEPSKLEDING is located at the address: Hasseltsesteenweg 112; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 517,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Safety equipment - Individual & collective.
The main activity of COLEMONT BEROEPSKLEDING is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COLEMONT BEROEPSKLEDING is not available. You also can look at reviews of COLEMONT BEROEPSKLEDING, open positions, location of COLEMONT BEROEPSKLEDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLEMONT BEROEPSKLEDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLEMONT BEROEPSKLEDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLEMONT BEROEPSKLEDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLEMONT BEROEPSKLEDING, employees, financial statistics.