Coghe G

Contactgegevens Coghe G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coghe G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coghe G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 11; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 35 52 15 (+32-056 35 52 15) 056 35 52 15 (+32-056 35 52 15)

Fax (fax): 056 37 24 29 (+32-056 37 24 29) 056 37 24 29 (+32-056 37 24 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coghe G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coghe G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coghe G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coghe G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coghe G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coghe G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coghe G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coghe G
Products information Coghe G

BTW identificatienummer (tax): BE04434875488
Ondernemingsnummer: 1739654541
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Coghe G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coghe G
(Get full report from official database of BE for Coghe G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coghe G
Addition kinds of activities for Coghe G

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
26730301. Plastic zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Plastic bags: made from purchased materials
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
38299912. Pitometers | Pitometers
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij Coghe G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coghe G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coghe G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coghe G. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch coördinator (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

 • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

 • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Group controller (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TELEVIC

  Type: Vaste Job

  Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

 • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: TELICT

  Type: Vaste Job

  Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

 • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

  Type: Flexijob

  Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van Coghe G in sociale netwerken
Look for responds of Coghe G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coghe G. Laat een reactie achter voor Coghe G. Coghe G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coghe G. Leave a respond for Coghe G. Coghe G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coghe G op de google maps. Adres en contacten Coghe G
Location of Coghe G on the google maps. Address and contacts of Coghe G

Andere gerelateerde bedrijven als come Coghe G Coghe G: Potvliege | TURNKRING KRACHT EN GEDULD | PASCAL MOLITOR | V.E.A. | W + L Car Import

Other related companies as Coghe G: Potvliege | TURNKRING KRACHT EN GEDULD | PASCAL MOLITOR | V.E.A. | W + L Car Import

Coghe G is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coghe G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04434875488. Het bedrijf Coghe G bevindt zich op het adres: Industrielaan 11; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 104,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Coghe G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coghe G is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coghe G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coghe G, openstaande posities, locatie van Coghe G op de kaart.

Coghe G is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coghe G, company assigned to the tax number BE04434875488. The company Coghe G is located at the address: Industrielaan 11; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 104,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Coghe G were not found.
The main activity of Coghe G is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Coghe G is not available. You also can look at reviews of Coghe G, open positions, location of Coghe G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coghe G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coghe G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coghe G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coghe G, employees, financial statistics.