Coenen & Co NV

Contactgegevens Coenen & Co NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coenen & Co NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coenen & Co NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenlarenstraat 40; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 52 20 62 (+32-013 52 20 62) 013 52 20 62 (+32-013 52 20 62)

Fax (fax): 013 53 18 46 (+32-013 53 18 46) 013 53 18 46 (+32-013 53 18 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coenen & Co NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coenen & Co NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coenen & Co NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coenen & Co NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coenen & Co NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coenen & Co NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coenen & Co NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coenen & Co NV
Products information Coenen & Co NV

BTW identificatienummer (tax): BE09396575927
Ondernemingsnummer: 9769836425
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Cheese - Mfg. & Whol.; Meat - Whol^^Meat products - Mfg. & Whol.; Meat - Whol

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coenen & Co NV
(Get full report from official database of BE for Coenen & Co NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coenen & Co NV
Addition kinds of activities for Coenen & Co NV

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
57149903. Slip covers | Slip covers
96419906. Marketing en consumentenservice, overheid | Marketing and consumer service, government

Werken bij Coenen & Co NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coenen & Co NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coenen & Co NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coenen & Co NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

 • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

 • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

 • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

 • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

 • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ULU TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

 • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Business Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

 • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

 • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

  Type: Werfreserve

  Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van Coenen & Co NV in sociale netwerken
Look for responds of Coenen & Co NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coenen & Co NV. Laat een reactie achter voor Coenen & Co NV. Coenen & Co NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coenen & Co NV. Leave a respond for Coenen & Co NV. Coenen & Co NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coenen & Co NV op de google maps. Adres en contacten Coenen & Co NV
Location of Coenen & Co NV on the google maps. Address and contacts of Coenen & Co NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Coenen & Co NV Coenen & Co NV: Geens & Zonen NV | EGIDE FORTHOMME | GILBERT DENORME | K.U.L.-DEP. ARCHITECTUUR | FRANK CRAEMERS

Other related companies as Coenen & Co NV: Geens & Zonen NV | EGIDE FORTHOMME | GILBERT DENORME | K.U.L.-DEP. ARCHITECTUUR | FRANK CRAEMERS

Coenen & Co NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coenen & Co NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09396575927. Het bedrijf Coenen & Co NV bevindt zich op het adres: Groenlarenstraat 40; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cheese - Mfg. & Whol.; Meat - Whol^^Meat products - Mfg. & Whol.; Meat - Whol.
De hoofdactiviteit van Coenen & Co NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coenen & Co NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coenen & Co NV, openstaande posities, locatie van Coenen & Co NV op de kaart.

Coenen & Co NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coenen & Co NV, company assigned to the tax number BE09396575927. The company Coenen & Co NV is located at the address: Groenlarenstraat 40; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cheese - Mfg. & Whol.; Meat - Whol^^Meat products - Mfg. & Whol.; Meat - Whol.
The main activity of Coenen & Co NV is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coenen & Co NV is not available. You also can look at reviews of Coenen & Co NV, open positions, location of Coenen & Co NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coenen & Co NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coenen & Co NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coenen & Co NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coenen & Co NV, employees, financial statistics.