CODESOLS

Contactgegevens CODESOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CODESOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CODESOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue au Bois 515; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 770 34 36; 0486 52 99 39 (+32-02 770 34 36; 0486 52 99 39) 02 770 34 36; 0486 52 99 39 (+32-02 770 34 36; 0486 52 99 39)

Fax (fax): 02 770 34 36 (+32-02 770 34 36) 02 770 34 36 (+32-02 770 34 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CODESOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CODESOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CODESOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CODESOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CODESOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CODESOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CODESOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CODESOLS
Products information CODESOLS

BTW identificatienummer (tax): BE01483947753
Ondernemingsnummer: 6883453369
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CODESOLS
(Get full report from official database of BE for CODESOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CODESOLS
Addition kinds of activities for CODESOLS

354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
14299909. Quartziet, gebroken en gebroken-steengroeven | Quartzite, crushed and broken-quarrying
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
47830000. Verpakking en kratten | Packing and crating
75329902. Stacaravan en trailer reparatie | Mobile home and trailer repair
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij CODESOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CODESOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CODESOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CODESOLS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

 • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

 • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

 • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: CVB RECYCLING

  Type: Vaste Job

  De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

 • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

 • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van CODESOLS in sociale netwerken
Look for responds of CODESOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CODESOLS. Laat een reactie achter voor CODESOLS. CODESOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CODESOLS. Leave a respond for CODESOLS. CODESOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CODESOLS op de google maps. Adres en contacten CODESOLS
Location of CODESOLS on the google maps. Address and contacts of CODESOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come CODESOLS CODESOLS: FLVERMIC NV | PIERRE VAN NIEUWENHUYSE | PARADOXE | KON. GANDA K.C. | GEORGES DE BACKER

Other related companies as CODESOLS: FLVERMIC NV | PIERRE VAN NIEUWENHUYSE | PARADOXE | KON. GANDA K.C. | GEORGES DE BACKER

CODESOLS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CODESOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483947753. Het bedrijf CODESOLS bevindt zich op het adres: Rue au Bois 515; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van CODESOLS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CODESOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CODESOLS, openstaande posities, locatie van CODESOLS op de kaart.

CODESOLS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CODESOLS, company assigned to the tax number BE01483947753. The company CODESOLS is located at the address: Rue au Bois 515; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Contractors - Alterations.
The main activity of CODESOLS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CODESOLS is not available. You also can look at reviews of CODESOLS, open positions, location of CODESOLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CODESOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CODESOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CODESOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CODESOLS, employees, financial statistics.