Cochonailles (Les) SPRL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Cochonailles (Les) SPRL
Private companiesTobacco Products • Cochonailles (Les) SPRL

Contactgegevens Cochonailles (Les) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cochonailles (Les) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cochonailles (Les) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARCHE DE LIEGE 67; 4020; LIEGE 2, België

Telefoon (phone): 04 362 74 78; 04 365 49 40 (+32-04 362 74 78; 04 365 49 40) 04 362 74 78; 04 365 49 40 (+32-04 362 74 78; 04 365 49 40)

Fax (fax): 04 365 49 40 (+32-04 365 49 40) 04 365 49 40 (+32-04 365 49 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cochonailles (Les) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cochonailles (Les) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cochonailles (Les) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cochonailles (Les) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cochonailles (Les) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cochonailles (Les) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cochonailles (Les) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cochonailles (Les) SPRL
Products information Cochonailles (Les) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09084564208
Ondernemingsnummer: 8631652832
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Cochonailles (Les) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cochonailles (Les) SPRL
(Get full report from official database of BE for Cochonailles (Les) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cochonailles (Les) SPRL
Addition kinds of activities for Cochonailles (Les) SPRL

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
26799902. Filterpapier: gemaakt van aangekocht materiaal | Filter paper: made from purchased material
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines

Werken bij Cochonailles (Les) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cochonailles (Les) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cochonailles (Les) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cochonailles (Les) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

 • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

 • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

  Regio: APPELS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Cochonailles (Les) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cochonailles (Les) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cochonailles (Les) SPRL. Laat een reactie achter voor Cochonailles (Les) SPRL. Cochonailles (Les) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cochonailles (Les) SPRL. Leave a respond for Cochonailles (Les) SPRL. Cochonailles (Les) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cochonailles (Les) SPRL op de google maps. Adres en contacten Cochonailles (Les) SPRL
Location of Cochonailles (Les) SPRL on the google maps. Address and contacts of Cochonailles (Les) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cochonailles (Les) SPRL Cochonailles (Les) SPRL: Phixion Creation BVBA | CONFIG SYS | G.D.V. | Epsilon BVBA | Adecco

Other related companies as Cochonailles (Les) SPRL: Phixion Creation BVBA | CONFIG SYS | G.D.V. | Epsilon BVBA | Adecco

Cochonailles (Les) SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cochonailles (Les) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084564208. Het bedrijf Cochonailles (Les) SPRL bevindt zich op het adres: MARCHE DE LIEGE 67; 4020; LIEGE 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cochonailles (Les) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cochonailles (Les) SPRL is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cochonailles (Les) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cochonailles (Les) SPRL, openstaande posities, locatie van Cochonailles (Les) SPRL op de kaart.

Cochonailles (Les) SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cochonailles (Les) SPRL, company assigned to the tax number BE09084564208. The company Cochonailles (Les) SPRL is located at the address: MARCHE DE LIEGE 67; 4020; LIEGE 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cochonailles (Les) SPRL were not found.
The main activity of Cochonailles (Les) SPRL is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cochonailles (Les) SPRL is not available. You also can look at reviews of Cochonailles (Les) SPRL, open positions, location of Cochonailles (Les) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cochonailles (Les) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cochonailles (Les) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cochonailles (Les) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cochonailles (Les) SPRL, employees, financial statistics.