Coccinelle

Contactgegevens Coccinelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coccinelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coccinelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 178; 5070; Fosses-la-Ville (Vitrival), België

Telefoon (phone): 071 71 12 62 (+32-071 71 12 62) 071 71 12 62 (+32-071 71 12 62)

Fax (fax): 071 71 23 38 (+32-071 71 23 38) 071 71 23 38 (+32-071 71 23 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coccinelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coccinelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coccinelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coccinelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coccinelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coccinelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coccinelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coccinelle
Products information Coccinelle

BTW identificatienummer (tax): BE06638458251
Ondernemingsnummer: 5840576171
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Coccinelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coccinelle
(Get full report from official database of BE for Coccinelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coccinelle
Addition kinds of activities for Coccinelle

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
32970102. Baksteen, koolstof | Brick, carbon
51490304. Hop extract | Hop extract
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson

Werken bij Coccinelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coccinelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coccinelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coccinelle. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

 • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: VANDEPITTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: WIBRA

  Type: Studentenjob

  - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

 • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

  Type: Studentenjob

  Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

 • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van Coccinelle in sociale netwerken
Look for responds of Coccinelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coccinelle. Laat een reactie achter voor Coccinelle. Coccinelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coccinelle. Leave a respond for Coccinelle. Coccinelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coccinelle op de google maps. Adres en contacten Coccinelle
Location of Coccinelle on the google maps. Address and contacts of Coccinelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Coccinelle Coccinelle: IMPRIMERIE J. DUBOIS | Georges (Hotel) | A.C. DEINZE | Willems F | Jos VANSTRAELEN

Other related companies as Coccinelle: IMPRIMERIE J. DUBOIS | Georges (Hotel) | A.C. DEINZE | Willems F | Jos VANSTRAELEN

Coccinelle is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coccinelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06638458251. Het bedrijf Coccinelle bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 178; 5070; Fosses-la-Ville (Vitrival). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Coccinelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coccinelle is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coccinelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coccinelle, openstaande posities, locatie van Coccinelle op de kaart.

Coccinelle is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coccinelle, company assigned to the tax number BE06638458251. The company Coccinelle is located at the address: Chaussée de Charleroi 178; 5070; Fosses-la-Ville (Vitrival). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Coccinelle were not found.
The main activity of Coccinelle is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coccinelle is not available. You also can look at reviews of Coccinelle, open positions, location of Coccinelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coccinelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coccinelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coccinelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coccinelle, employees, financial statistics.