COBELUX SA SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • COBELUX SA SA
Private companiesFood Stores • COBELUX SA SA

Contactgegevens COBELUX SA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBELUX SA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBELUX SA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Casernes 67-71; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 640 89 90 (+32-02 640 89 90) 02 640 89 90 (+32-02 640 89 90)

Fax (fax): +32 (11) 748-53-12 +32 (11) 748-53-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBELUX SA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBELUX SA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBELUX SA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBELUX SA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBELUX SA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBELUX SA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBELUX SA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBELUX SA SA
Products information COBELUX SA SA

BTW identificatienummer (tax): BE04142639160
Ondernemingsnummer: 4286285400
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Ceilings; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Partitions^^Lamps - Mfg. & Whol.; Ceilings; Lighting fixtures - Retail; Partitions

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBELUX SA SA
(Get full report from official database of BE for COBELUX SA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBELUX SA SA
Addition kinds of activities for COBELUX SA SA

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
31110201. Lakleer | Patent leather
35339901. Derricks, olie of gasveld | Derricks, oil or gas field
38250203. audiometers | Audiometers
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts

Werken bij COBELUX SA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBELUX SA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBELUX SA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBELUX SA SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

 • Tig Lasser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

 • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

 • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

  Regio: SCHOONAARDE

  Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

 • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

 • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Cleaningcompany

  Type: Dienstenchequebaan

  Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

 • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: SMET-TUNNELLING

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

 • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: EXTRA GROUP

  Type: Vaste Job

  Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

 • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van COBELUX SA SA in sociale netwerken
Look for responds of COBELUX SA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBELUX SA SA. Laat een reactie achter voor COBELUX SA SA. COBELUX SA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBELUX SA SA. Leave a respond for COBELUX SA SA. COBELUX SA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBELUX SA SA op de google maps. Adres en contacten COBELUX SA SA
Location of COBELUX SA SA on the google maps. Address and contacts of COBELUX SA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COBELUX SA SA COBELUX SA SA: EUROPABANK | René Dejonghe B.V.B.A. | Van Der Auwera W & Co BVBA | VAN DEN NESTE | WEYGERS

Other related companies as COBELUX SA SA: EUROPABANK | René Dejonghe B.V.B.A. | Van Der Auwera W & Co BVBA | VAN DEN NESTE | WEYGERS

COBELUX SA SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COBELUX SA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04142639160. Het bedrijf COBELUX SA SA bevindt zich op het adres: Avenue des Casernes 67-71; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Ceilings; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Partitions^^Lamps - Mfg. & Whol.; Ceilings; Lighting fixtures - Retail; Partitions.
De hoofdactiviteit van COBELUX SA SA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBELUX SA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBELUX SA SA, openstaande posities, locatie van COBELUX SA SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COBELUX SA SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is COBELUX SA SA, company assigned to the tax number BE04142639160. The company COBELUX SA SA is located at the address: Avenue des Casernes 67-71; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Ceilings; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Lighting fixtures - Retail; Partitions^^Lamps - Mfg. & Whol.; Ceilings; Lighting fixtures - Retail; Partitions.
The main activity of COBELUX SA SA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COBELUX SA SA is not available. You also can look at reviews of COBELUX SA SA, open positions, location of COBELUX SA SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBELUX SA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBELUX SA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBELUX SA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBELUX SA SA, employees, financial statistics.