René Dejonghe B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • René Dejonghe B.V.B.A.
Private companiesFood Stores • René Dejonghe B.V.B.A.

Contactgegevens René Dejonghe B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data René Dejonghe B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

René Dejonghe B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Durmakker 53 9940 Evergem, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) René Dejonghe B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "René Dejonghe B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "René Dejonghe B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van René Dejonghe B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen René Dejonghe B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of René Dejonghe B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees René Dejonghe B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti René Dejonghe B.V.B.A.
Products information René Dejonghe B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05634857177
Ondernemingsnummer: 7836242675
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Washing powder for delicate textiles; Wool detergents

Product categorie (product category): Soap Cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor René Dejonghe B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for René Dejonghe B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor René Dejonghe B.V.B.A.
Addition kinds of activities for René Dejonghe B.V.B.A.

515900. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
833101. Job training services | Job training services
24310107. Deuren, combinatie scherm-storm, hout | Doors, combination screen-storm, wood
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij René Dejonghe B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in René Dejonghe B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor René Dejonghe B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for René Dejonghe B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

Zoek naar antwoorden van René Dejonghe B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of René Dejonghe B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor René Dejonghe B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor René Dejonghe B.V.B.A.. René Dejonghe B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for René Dejonghe B.V.B.A.. Leave a respond for René Dejonghe B.V.B.A.. René Dejonghe B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie René Dejonghe B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten René Dejonghe B.V.B.A.
Location of René Dejonghe B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of René Dejonghe B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come René Dejonghe B.V.B.A. René Dejonghe B.V.B.A.: FLALDI NV | Van Bylen Poorten | Covitex NV | Van Bladel Beatrijs | TelePromotions International bvba

Other related companies as René Dejonghe B.V.B.A.: FLALDI NV | Van Bylen Poorten | Covitex NV | Van Bladel Beatrijs | TelePromotions International bvba

René Dejonghe B.V.B.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is René Dejonghe B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05634857177. Het bedrijf René Dejonghe B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Durmakker 53 9940 Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Soap Cream. Lijst met producten zijn Washing powder for delicate textiles; Wool detergents.
De hoofdactiviteit van René Dejonghe B.V.B.A. is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van René Dejonghe B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van René Dejonghe B.V.B.A., openstaande posities, locatie van René Dejonghe B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

René Dejonghe B.V.B.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is René Dejonghe B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05634857177. The company René Dejonghe B.V.B.A. is located at the address: Durmakker 53 9940 Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Soap Cream. List of products are Washing powder for delicate textiles; Wool detergents.
The main activity of René Dejonghe B.V.B.A. is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of René Dejonghe B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of René Dejonghe B.V.B.A., open positions, location of René Dejonghe B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over René Dejonghe B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf René Dejonghe B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about René Dejonghe B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company René Dejonghe B.V.B.A., employees, financial statistics.