TelePromotions International bvba

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TelePromotions International bvba
Private companiesFood Stores • TelePromotions International bvba

Contactgegevens TelePromotions International bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TelePromotions International bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

TelePromotions International bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijngaardstraat 23 box 1, KORTRIJK, VL B-8500, België

Telefoon (phone): 32 479 21 28 41 32 479 21 28 41

Fax (fax): 32 56 874 363 32 56 874 363

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TelePromotions International bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TelePromotions International bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TelePromotions International bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TelePromotions International bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TelePromotions International bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TelePromotions International bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TelePromotions International bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TelePromotions International bvba
Products information TelePromotions International bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06637359619
Ondernemingsnummer: 2635864257
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in TelePromotions International bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TelePromotions International bvba
(Get full report from official database of BE for TelePromotions International bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor TelePromotions International bvba
Addition kinds of activities for TelePromotions International bvba

384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
02729904. Mule boerderij | Mule farm
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
34460600. Sierwerk | Ornamental metalwork
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment

Werken bij TelePromotions International bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TelePromotions International bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TelePromotions International bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TelePromotions International bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van TelePromotions International bvba in sociale netwerken
Look for responds of TelePromotions International bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor TelePromotions International bvba. Laat een reactie achter voor TelePromotions International bvba. TelePromotions International bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TelePromotions International bvba. Leave a respond for TelePromotions International bvba. TelePromotions International bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TelePromotions International bvba op de google maps. Adres en contacten TelePromotions International bvba
Location of TelePromotions International bvba on the google maps. Address and contacts of TelePromotions International bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come TelePromotions International bvba TelePromotions International bvba: FLHAELVOET NV | PERLIN POINPOINT | INTEGRATED PAGING SYSTEMS | POLICE F?D?RALE | Plenkske

Other related companies as TelePromotions International bvba: FLHAELVOET NV | PERLIN POINPOINT | INTEGRATED PAGING SYSTEMS | POLICE F?D?RALE | Plenkske

TelePromotions International bvba is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TelePromotions International bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637359619. Het bedrijf TelePromotions International bvba bevindt zich op het adres: Wijngaardstraat 23 box 1, KORTRIJK, VL B-8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TelePromotions International bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TelePromotions International bvba is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TelePromotions International bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TelePromotions International bvba, openstaande posities, locatie van TelePromotions International bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TelePromotions International bvba is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TelePromotions International bvba, company assigned to the tax number BE06637359619. The company TelePromotions International bvba is located at the address: Wijngaardstraat 23 box 1, KORTRIJK, VL B-8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TelePromotions International bvba were not found.
The main activity of TelePromotions International bvba is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TelePromotions International bvba is not available. You also can look at reviews of TelePromotions International bvba, open positions, location of TelePromotions International bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TelePromotions International bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TelePromotions International bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TelePromotions International bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TelePromotions International bvba, employees, financial statistics.