Cobelaciers SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Cobelaciers SA
Private companiesBusiness Services • Cobelaciers SA

Contactgegevens Cobelaciers SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cobelaciers SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cobelaciers SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Pierre Mayence 12 Box 1; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 33 40 74 (+32-071 33 40 74) 071 33 40 74 (+32-071 33 40 74)

Fax (fax): 071 30 36 91 (+32-071 30 36 91) 071 30 36 91 (+32-071 30 36 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cobelaciers SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cobelaciers SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cobelaciers SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cobelaciers SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cobelaciers SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cobelaciers SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cobelaciers SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cobelaciers SA
Products information Cobelaciers SA

BTW identificatienummer (tax): BE04361816406
Ondernemingsnummer: 9126312255
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Cobelaciers SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cobelaciers SA
(Get full report from official database of BE for Cobelaciers SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cobelaciers SA
Addition kinds of activities for Cobelaciers SA

313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
39990815. Straw goederen | Straw goods
51370500. Kinderartikelen | Children's goods
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij Cobelaciers SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cobelaciers SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cobelaciers SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cobelaciers SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

 • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

 • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

 • Jobstudent mechanica (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Cobelaciers SA in sociale netwerken
Look for responds of Cobelaciers SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cobelaciers SA. Laat een reactie achter voor Cobelaciers SA. Cobelaciers SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cobelaciers SA. Leave a respond for Cobelaciers SA. Cobelaciers SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cobelaciers SA op de google maps. Adres en contacten Cobelaciers SA
Location of Cobelaciers SA on the google maps. Address and contacts of Cobelaciers SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cobelaciers SA Cobelaciers SA: ERIK DELBOO | MICHELLE VERDONCK | ALBERT VANDERBORGHT | VAN LOMMEL | FA. INNOGENETICS

Other related companies as Cobelaciers SA: ERIK DELBOO | MICHELLE VERDONCK | ALBERT VANDERBORGHT | VAN LOMMEL | FA. INNOGENETICS

Cobelaciers SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cobelaciers SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04361816406. Het bedrijf Cobelaciers SA bevindt zich op het adres: Boulevard Pierre Mayence 12 Box 1; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cobelaciers SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cobelaciers SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cobelaciers SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cobelaciers SA, openstaande posities, locatie van Cobelaciers SA op de kaart.

Cobelaciers SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cobelaciers SA, company assigned to the tax number BE04361816406. The company Cobelaciers SA is located at the address: Boulevard Pierre Mayence 12 Box 1; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cobelaciers SA were not found.
The main activity of Cobelaciers SA is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cobelaciers SA is not available. You also can look at reviews of Cobelaciers SA, open positions, location of Cobelaciers SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cobelaciers SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cobelaciers SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cobelaciers SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cobelaciers SA, employees, financial statistics.