COBBY'S NV

Contactgegevens COBBY'S NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBBY'S NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBBY'S NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-Drongen 2; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 282 85 85 (+32-09 282 85 85) 09 282 85 85 (+32-09 282 85 85)

Fax (fax): 09 282 20 47 (+32-09 282 20 47) 09 282 20 47 (+32-09 282 20 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBBY'S NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBBY'S NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBBY'S NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBBY'S NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBBY'S NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBBY'S NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBBY'S NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBBY'S NV
Products information COBBY'S NV

BTW identificatienummer (tax): BE04181640625
Ondernemingsnummer: 5553558349
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Antiques; Surplus & salvage goods

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBBY'S NV
(Get full report from official database of BE for COBBY'S NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBBY'S NV
Addition kinds of activities for COBBY'S NV

147901. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
29990100. Cokes | Coke
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij COBBY'S NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBBY'S NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBBY'S NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBBY'S NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior CNC operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

 • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

 • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

 • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

 • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

  Type: Vaste Job

  Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

 • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Werfreserve

  JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van COBBY'S NV in sociale netwerken
Look for responds of COBBY'S NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBBY'S NV. Laat een reactie achter voor COBBY'S NV. COBBY'S NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBBY'S NV. Leave a respond for COBBY'S NV. COBBY'S NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBBY'S NV op de google maps. Adres en contacten COBBY'S NV
Location of COBBY'S NV on the google maps. Address and contacts of COBBY'S NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COBBY'S NV COBBY'S NV: FLOMEGASOFT MÉDICAL NV | Flash Line Nails | Quiétude du Grand Age | BUREAU KONFIDENS | Landgraf Evelyne

Other related companies as COBBY'S NV: FLOMEGASOFT MÉDICAL NV | Flash Line Nails | Quiétude du Grand Age | BUREAU KONFIDENS | Landgraf Evelyne

COBBY'S NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COBBY'S NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04181640625. Het bedrijf COBBY'S NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 2; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Antiques; Surplus & salvage goods.
De hoofdactiviteit van COBBY'S NV is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBBY'S NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBBY'S NV, openstaande posities, locatie van COBBY'S NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COBBY'S NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COBBY'S NV, company assigned to the tax number BE04181640625. The company COBBY'S NV is located at the address: Industriepark-Drongen 2; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Antiques; Surplus & salvage goods.
The main activity of COBBY'S NV is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COBBY'S NV is not available. You also can look at reviews of COBBY'S NV, open positions, location of COBBY'S NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBBY'S NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBBY'S NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBBY'S NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBBY'S NV, employees, financial statistics.