CNR Music Belgium NV

Contactgegevens CNR Music Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CNR Music Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CNR Music Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Wand 209; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 264 99 10 (+32-02 264 99 10) 02 264 99 10 (+32-02 264 99 10)

Fax (fax): 02 264 99 59 (+32-02 264 99 59) 02 264 99 59 (+32-02 264 99 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CNR Music Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CNR Music Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CNR Music Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CNR Music Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CNR Music Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CNR Music Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CNR Music Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CNR Music Belgium NV
Products information CNR Music Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE08681091308
Ondernemingsnummer: 3951202392
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CNR Music Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CNR Music Belgium NV
(Get full report from official database of BE for CNR Music Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CNR Music Belgium NV
Addition kinds of activities for CNR Music Belgium NV

275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
36799908. Liquid crystal displays (lcd) | Liquid crystal displays (lcd)
38210118. Spiegel spiegels | Pellicle mirrors
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
70320102. Dude Ranch | Dude ranch

Werken bij CNR Music Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CNR Music Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CNR Music Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CNR Music Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

 • Tester R&D (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

 • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

 • Winkelmedewerker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

 • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

 • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

 • Supervisor (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

 • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Team Lead Finance (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: CCV Belgium

  Type: Vaste Job

  Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

 • Auticoach (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van CNR Music Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of CNR Music Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CNR Music Belgium NV. Laat een reactie achter voor CNR Music Belgium NV. CNR Music Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CNR Music Belgium NV. Leave a respond for CNR Music Belgium NV. CNR Music Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CNR Music Belgium NV op de google maps. Adres en contacten CNR Music Belgium NV
Location of CNR Music Belgium NV on the google maps. Address and contacts of CNR Music Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CNR Music Belgium NV CNR Music Belgium NV: MARELLI-STOLLER-TOUSSAINT S.A. | FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA | LUCIEN DE MAESENEER | JAN PALFIJN | ACC

Other related companies as CNR Music Belgium NV: MARELLI-STOLLER-TOUSSAINT S.A. | FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA | LUCIEN DE MAESENEER | JAN PALFIJN | ACC

CNR Music Belgium NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CNR Music Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681091308. Het bedrijf CNR Music Belgium NV bevindt zich op het adres: Rue De Wand 209; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CNR Music Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CNR Music Belgium NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CNR Music Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CNR Music Belgium NV, openstaande posities, locatie van CNR Music Belgium NV op de kaart.

CNR Music Belgium NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CNR Music Belgium NV, company assigned to the tax number BE08681091308. The company CNR Music Belgium NV is located at the address: Rue De Wand 209; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CNR Music Belgium NV were not found.
The main activity of CNR Music Belgium NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CNR Music Belgium NV is not available. You also can look at reviews of CNR Music Belgium NV, open positions, location of CNR Music Belgium NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CNR Music Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CNR Music Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CNR Music Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CNR Music Belgium NV, employees, financial statistics.