FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Van Soust 262a 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-22-35-64 32-25-22-35-64

Fax (fax): 32-25-22-05-01 32-25-22-05-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA
Products information FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA

BTW identificatienummer (tax): BE04317047119
Ondernemingsnummer: 2284301757
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Leather goods, fine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
24939903. Strandbord, georiënteerd | Strandboard, oriented
28330206. Cinchona en derivaten | Cinchona and derivatives
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
39990701. Kunstmatige bloemstukken | Artificial flower arrangements
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'

Werken bij FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA. FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA
Location of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: LE BON LIVRE | WF Marketing & Promotion Services NV | De Clercq E | GHISLAIN DEGUELLE | Feys S

Other related companies as FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA: LE BON LIVRE | WF Marketing & Promotion Services NV | De Clercq E | GHISLAIN DEGUELLE | Feys S

FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04317047119. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA bevindt zich op het adres: R. Van Soust 262a 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leather goods, fine. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA op de kaart.

FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, company assigned to the tax number BE04317047119. The company FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is located at the address: R. Van Soust 262a 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leather goods, fine. Products created in FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, open positions, location of FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS RUBINSTEIN SA, employees, financial statistics.