CLOTHING FACTORY (THE)

Contactgegevens CLOTHING FACTORY (THE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOTHING FACTORY (THE): address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOTHING FACTORY (THE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Capucienenlaan 5A; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 76 96 60 (+32-053 76 96 60) 053 76 96 60 (+32-053 76 96 60)

Fax (fax): 053 70 87 34 (+32-053 70 87 34) 053 70 87 34 (+32-053 70 87 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOTHING FACTORY (THE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOTHING FACTORY (THE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOTHING FACTORY (THE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOTHING FACTORY (THE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOTHING FACTORY (THE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOTHING FACTORY (THE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOTHING FACTORY (THE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOTHING FACTORY (THE)
Products information CLOTHING FACTORY (THE)

BTW identificatienummer (tax): BE09454254150
Ondernemingsnummer: 2517211914
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Clothing - Children

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOTHING FACTORY (THE)
(Get full report from official database of BE for CLOTHING FACTORY (THE))

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOTHING FACTORY (THE)
Addition kinds of activities for CLOTHING FACTORY (THE)

22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
50870604. Funeral director's apparatuur en benodigdheden | Funeral director's equipment and supplies
51999927. Schors | Bark

Werken bij CLOTHING FACTORY (THE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOTHING FACTORY (THE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOTHING FACTORY (THE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOTHING FACTORY (THE). Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

 • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

 • Pijpfitter (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

 • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • Volwaardige metser (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

 • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van CLOTHING FACTORY (THE) in sociale netwerken
Look for responds of CLOTHING FACTORY (THE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOTHING FACTORY (THE). Laat een reactie achter voor CLOTHING FACTORY (THE). CLOTHING FACTORY (THE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOTHING FACTORY (THE). Leave a respond for CLOTHING FACTORY (THE). CLOTHING FACTORY (THE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOTHING FACTORY (THE) op de google maps. Adres en contacten CLOTHING FACTORY (THE)
Location of CLOTHING FACTORY (THE) on the google maps. Address and contacts of CLOTHING FACTORY (THE)

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOTHING FACTORY (THE) CLOTHING FACTORY (THE): LUIGINO EPIS | WILLY LIBERT | JOSEPH WILLEMS | JOZEF ROBRECHTS | LAB.VAN GERREWEY-DIERICKX

Other related companies as CLOTHING FACTORY (THE): LUIGINO EPIS | WILLY LIBERT | JOSEPH WILLEMS | JOZEF ROBRECHTS | LAB.VAN GERREWEY-DIERICKX

CLOTHING FACTORY (THE) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOTHING FACTORY (THE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454254150. Het bedrijf CLOTHING FACTORY (THE) bevindt zich op het adres: Capucienenlaan 5A; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Clothing - Children.
De hoofdactiviteit van CLOTHING FACTORY (THE) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOTHING FACTORY (THE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOTHING FACTORY (THE), openstaande posities, locatie van CLOTHING FACTORY (THE) op de kaart.

CLOTHING FACTORY (THE) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOTHING FACTORY (THE), company assigned to the tax number BE09454254150. The company CLOTHING FACTORY (THE) is located at the address: Capucienenlaan 5A; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Clothing - Children.
The main activity of CLOTHING FACTORY (THE) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOTHING FACTORY (THE) is not available. You also can look at reviews of CLOTHING FACTORY (THE), open positions, location of CLOTHING FACTORY (THE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOTHING FACTORY (THE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOTHING FACTORY (THE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOTHING FACTORY (THE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOTHING FACTORY (THE), employees, financial statistics.