Climatec Service NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Climatec Service NV
Private companiesForestry • Climatec Service NV

Contactgegevens Climatec Service NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Climatec Service NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Climatec Service NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Colombophiles 133; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 555 10 00 (+32-02 555 10 00) 02 555 10 00 (+32-02 555 10 00)

Fax (fax): 02 520 66 27 (+32-02 520 66 27) 02 520 66 27 (+32-02 520 66 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Climatec Service NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Climatec Service NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Climatec Service NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Climatec Service NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Climatec Service NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Climatec Service NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Climatec Service NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Climatec Service NV
Products information Climatec Service NV

BTW identificatienummer (tax): BE07488250732
Ondernemingsnummer: 5185241699
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Climatec Service NV
(Get full report from official database of BE for Climatec Service NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Climatec Service NV
Addition kinds of activities for Climatec Service NV

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij Climatec Service NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Climatec Service NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Climatec Service NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Climatec Service NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

 • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

 • TIG lasser (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

 • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

 • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

 • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

 • IT Business analyst (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

 • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: EVEN WERKT!

  Type: Werfreserve

  Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van Climatec Service NV in sociale netwerken
Look for responds of Climatec Service NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Climatec Service NV. Laat een reactie achter voor Climatec Service NV. Climatec Service NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Climatec Service NV. Leave a respond for Climatec Service NV. Climatec Service NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Climatec Service NV op de google maps. Adres en contacten Climatec Service NV
Location of Climatec Service NV on the google maps. Address and contacts of Climatec Service NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Climatec Service NV Climatec Service NV: SCHEDEL AUTOMOTIVE SYSTEM SERVICE NV | MARIE-CHRISTINE DE HAES | VBC SCHELDENATIE KAPELLEN | Cobe BVBA | Validag

Other related companies as Climatec Service NV: SCHEDEL AUTOMOTIVE SYSTEM SERVICE NV | MARIE-CHRISTINE DE HAES | VBC SCHELDENATIE KAPELLEN | Cobe BVBA | Validag

Climatec Service NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Climatec Service NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07488250732. Het bedrijf Climatec Service NV bevindt zich op het adres: Rue des Colombophiles 133; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Climatec Service NV is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Climatec Service NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Climatec Service NV, openstaande posities, locatie van Climatec Service NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Climatec Service NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Climatec Service NV, company assigned to the tax number BE07488250732. The company Climatec Service NV is located at the address: Rue des Colombophiles 133; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Air conditioning - Installation.
The main activity of Climatec Service NV is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Climatec Service NV is not available. You also can look at reviews of Climatec Service NV, open positions, location of Climatec Service NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Climatec Service NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Climatec Service NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Climatec Service NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Climatec Service NV, employees, financial statistics.