CLIMAGLASS NV

Contactgegevens CLIMAGLASS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLIMAGLASS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLIMAGLASS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vluchtenburgstraat 11; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 870 41 10 (+32-03 870 41 10) 03 870 41 10 (+32-03 870 41 10)

Fax (fax): 03 870 41 20 (+32-03 870 41 20) 03 870 41 20 (+32-03 870 41 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLIMAGLASS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLIMAGLASS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLIMAGLASS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLIMAGLASS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLIMAGLASS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLIMAGLASS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLIMAGLASS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLIMAGLASS NV
Products information CLIMAGLASS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02860809326
Ondernemingsnummer: 6938659667
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Doors; Safety glass; Double glazing; Mirrors

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLIMAGLASS NV
(Get full report from official database of BE for CLIMAGLASS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLIMAGLASS NV
Addition kinds of activities for CLIMAGLASS NV

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
20759906. Sojabonen eiwit concentraten en isolaten | Soybean protein concentrates and isolates
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
50510218. Terneplate | Terneplate

Werken bij CLIMAGLASS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLIMAGLASS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLIMAGLASS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLIMAGLASS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Lasser / monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

  Type: Studentenjob

  Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

 • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Kapper / Kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KWA'FUUR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

 • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: CESAR

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van CLIMAGLASS NV in sociale netwerken
Look for responds of CLIMAGLASS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLIMAGLASS NV. Laat een reactie achter voor CLIMAGLASS NV. CLIMAGLASS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLIMAGLASS NV. Leave a respond for CLIMAGLASS NV. CLIMAGLASS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLIMAGLASS NV op de google maps. Adres en contacten CLIMAGLASS NV
Location of CLIMAGLASS NV on the google maps. Address and contacts of CLIMAGLASS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLIMAGLASS NV CLIMAGLASS NV: PERBUCO PVBA | FORTIS | T EN M DECORATIE | Heikrekel (De) | LAVOIR D.B.

Other related companies as CLIMAGLASS NV: PERBUCO PVBA | FORTIS | T EN M DECORATIE | Heikrekel (De) | LAVOIR D.B.

CLIMAGLASS NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLIMAGLASS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860809326. Het bedrijf CLIMAGLASS NV bevindt zich op het adres: Vluchtenburgstraat 11; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Doors; Safety glass; Double glazing; Mirrors.
De hoofdactiviteit van CLIMAGLASS NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLIMAGLASS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLIMAGLASS NV, openstaande posities, locatie van CLIMAGLASS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLIMAGLASS NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLIMAGLASS NV, company assigned to the tax number BE02860809326. The company CLIMAGLASS NV is located at the address: Vluchtenburgstraat 11; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Doors; Safety glass; Double glazing; Mirrors.
The main activity of CLIMAGLASS NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLIMAGLASS NV is not available. You also can look at reviews of CLIMAGLASS NV, open positions, location of CLIMAGLASS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLIMAGLASS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLIMAGLASS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLIMAGLASS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLIMAGLASS NV, employees, financial statistics.