Climaco Belgium SA

Contactgegevens Climaco Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Climaco Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Climaco Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dieudonné Lefèvre 53; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 421 02 95 (+32-02 421 02 95) 02 421 02 95 (+32-02 421 02 95)

Fax (fax): 02 421 02 94 (+32-02 421 02 94) 02 421 02 94 (+32-02 421 02 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Climaco Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Climaco Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Climaco Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Climaco Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Climaco Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Climaco Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Climaco Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Climaco Belgium SA
Products information Climaco Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE06931793212
Ondernemingsnummer: 6498657226
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Humidifiers & dehydrating apparatus

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Climaco Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Climaco Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Climaco Belgium SA
Addition kinds of activities for Climaco Belgium SA

20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices

Werken bij Climaco Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Climaco Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Climaco Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Climaco Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

 • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

 • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

 • Winkelmedewerker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

 • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

 • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

 • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to katoennatiegent.j[email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

 • Rondslijper (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TUMAG

  Type: Vaste Job

  Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van Climaco Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Climaco Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Climaco Belgium SA. Laat een reactie achter voor Climaco Belgium SA. Climaco Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Climaco Belgium SA. Leave a respond for Climaco Belgium SA. Climaco Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Climaco Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Climaco Belgium SA
Location of Climaco Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Climaco Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Climaco Belgium SA Climaco Belgium SA: Dominique | Devoldere Geert | Physio Form | CHRIS COM MULTIMEDIA B | Carette Inge

Other related companies as Climaco Belgium SA: Dominique | Devoldere Geert | Physio Form | CHRIS COM MULTIMEDIA B | Carette Inge

Climaco Belgium SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Climaco Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931793212. Het bedrijf Climaco Belgium SA bevindt zich op het adres: Rue Dieudonné Lefèvre 53; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus.
De hoofdactiviteit van Climaco Belgium SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Climaco Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Climaco Belgium SA, openstaande posities, locatie van Climaco Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Climaco Belgium SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Climaco Belgium SA, company assigned to the tax number BE06931793212. The company Climaco Belgium SA is located at the address: Rue Dieudonné Lefèvre 53; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus.
The main activity of Climaco Belgium SA is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Climaco Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Climaco Belgium SA, open positions, location of Climaco Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Climaco Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Climaco Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Climaco Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Climaco Belgium SA, employees, financial statistics.