CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND

Contactgegevens CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deken Bernardstraat 4; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 77 97 30; 011 25 34 18 (+32-089 77 97 30; 011 25 34 18) 089 77 97 30; 011 25 34 18 (+32-089 77 97 30; 011 25 34 18)

Fax (fax): +32 (83) 390-20-29 +32 (83) 390-20-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND
Products information CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND

BTW identificatienummer (tax): BE05877655029
Ondernemingsnummer: 5077575683
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND
(Get full report from official database of BE for CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND
Addition kinds of activities for CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
301101. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
28330216. theobromine | Theobromine
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
51491104. Gist | Yeast
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

 • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

 • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

 • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

 • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

 • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND in sociale netwerken
Look for responds of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. Laat een reactie achter voor CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. Leave a respond for CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND. CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND op de google maps. Adres en contacten CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND
Location of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND on the google maps. Address and contacts of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: DELANDTSHEER-MONDAL & CO | ANNE-CATHERINE RENAUX | JAN TYSKENS | CARLOS VAQUERA | Happy Screen SPRL

Other related companies as CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND: DELANDTSHEER-MONDAL & CO | ANNE-CATHERINE RENAUX | JAN TYSKENS | CARLOS VAQUERA | Happy Screen SPRL

CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877655029. Het bedrijf CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND bevindt zich op het adres: Deken Bernardstraat 4; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, openstaande posities, locatie van CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND op de kaart.

CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, company assigned to the tax number BE05877655029. The company CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is located at the address: Deken Bernardstraat 4; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND were not found.
The main activity of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND is not available. You also can look at reviews of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, open positions, location of CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB-VRIJE CENTRA VOOR LEERLINGENBEGELEIDING MAASLAND, employees, financial statistics.