CLB-van het Gemeenschapsonderwijs

Contactgegevens CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB-van het Gemeenschapsonderwijs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Riddersstraat 7; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 251 44 25 (+32-02 251 44 25) 02 251 44 25 (+32-02 251 44 25)

Fax (fax): +32 (71) 617-41-69 +32 (71) 617-41-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB-van het Gemeenschapsonderwijs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB-van het Gemeenschapsonderwijs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB-van het Gemeenschapsonderwijs
Products information CLB-van het Gemeenschapsonderwijs

BTW identificatienummer (tax): BE08884887695
Ondernemingsnummer: 8925262451
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CLB-van het Gemeenschapsonderwijs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB-van het Gemeenschapsonderwijs
(Get full report from official database of BE for CLB-van het Gemeenschapsonderwijs)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB-van het Gemeenschapsonderwijs
Addition kinds of activities for CLB-van het Gemeenschapsonderwijs

357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
20839900. Malt, nec | Malt, nec
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production
87330203. Educatief onderzoeksbureau | Educational research agency

Werken bij CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

 • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

 • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

 • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

 • Bediende Inbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

 • Student Animator (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

 • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

Zoek naar antwoorden van CLB-van het Gemeenschapsonderwijs in sociale netwerken
Look for responds of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. Laat een reactie achter voor CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. CLB-van het Gemeenschapsonderwijs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. Leave a respond for CLB-van het Gemeenschapsonderwijs. CLB-van het Gemeenschapsonderwijs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB-van het Gemeenschapsonderwijs op de google maps. Adres en contacten CLB-van het Gemeenschapsonderwijs
Location of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs on the google maps. Address and contacts of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB-van het Gemeenschapsonderwijs CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: Hoorelbeke J-P | Art Galery | HUIS RATH?-BONJ? | BUSINESS PHONE | VAN POUCKE, KURT

Other related companies as CLB-van het Gemeenschapsonderwijs: Hoorelbeke J-P | Art Galery | HUIS RATH?-BONJ? | BUSINESS PHONE | VAN POUCKE, KURT

CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08884887695. Het bedrijf CLB-van het Gemeenschapsonderwijs bevindt zich op het adres: Riddersstraat 7; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLB-van het Gemeenschapsonderwijs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, openstaande posities, locatie van CLB-van het Gemeenschapsonderwijs op de kaart.

CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, company assigned to the tax number BE08884887695. The company CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is located at the address: Riddersstraat 7; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLB-van het Gemeenschapsonderwijs were not found.
The main activity of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs is not available. You also can look at reviews of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, open positions, location of CLB-van het Gemeenschapsonderwijs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB-van het Gemeenschapsonderwijs, employees, financial statistics.