Clb-Go Mandel & Leie

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Clb-Go Mandel & Leie
Private companiesMotion Pictures • Clb-Go Mandel & Leie

Contactgegevens Clb-Go Mandel & Leie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clb-Go Mandel & Leie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clb-Go Mandel & Leie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hugo Verrieststraat 36; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 64 54 (+32-051 22 64 54) 051 22 64 54 (+32-051 22 64 54)

Fax (fax): 051 24 37 97 (+32-051 24 37 97) 051 24 37 97 (+32-051 24 37 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clb-Go Mandel & Leie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clb-Go Mandel & Leie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clb-Go Mandel & Leie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clb-Go Mandel & Leie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clb-Go Mandel & Leie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clb-Go Mandel & Leie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clb-Go Mandel & Leie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clb-Go Mandel & Leie
Products information Clb-Go Mandel & Leie

BTW identificatienummer (tax): BE08212524414
Ondernemingsnummer: 9641571044
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Clb-Go Mandel & Leie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clb-Go Mandel & Leie
(Get full report from official database of BE for Clb-Go Mandel & Leie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clb-Go Mandel & Leie
Addition kinds of activities for Clb-Go Mandel & Leie

22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
28210204. Ethyleenglycol tereftalezuur, mylar | Ethylene glycol terephthalic acid, mylar
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij Clb-Go Mandel & Leie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clb-Go Mandel & Leie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clb-Go Mandel & Leie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clb-Go Mandel & Leie. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

 • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

 • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Studentenjob

  Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • Projectleider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

 • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van Clb-Go Mandel & Leie in sociale netwerken
Look for responds of Clb-Go Mandel & Leie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clb-Go Mandel & Leie. Laat een reactie achter voor Clb-Go Mandel & Leie. Clb-Go Mandel & Leie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clb-Go Mandel & Leie. Leave a respond for Clb-Go Mandel & Leie. Clb-Go Mandel & Leie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clb-Go Mandel & Leie op de google maps. Adres en contacten Clb-Go Mandel & Leie
Location of Clb-Go Mandel & Leie on the google maps. Address and contacts of Clb-Go Mandel & Leie

Andere gerelateerde bedrijven als come Clb-Go Mandel & Leie Clb-Go Mandel & Leie: HUFKENS | DIRK FOULON | VALERE VAN HECKE | Eye-d NV | VAN DER ELST VERHUIZINGEN

Other related companies as Clb-Go Mandel & Leie: HUFKENS | DIRK FOULON | VALERE VAN HECKE | Eye-d NV | VAN DER ELST VERHUIZINGEN

Clb-Go Mandel & Leie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clb-Go Mandel & Leie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08212524414. Het bedrijf Clb-Go Mandel & Leie bevindt zich op het adres: Hugo Verrieststraat 36; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clb-Go Mandel & Leie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clb-Go Mandel & Leie is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clb-Go Mandel & Leie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clb-Go Mandel & Leie, openstaande posities, locatie van Clb-Go Mandel & Leie op de kaart.

Clb-Go Mandel & Leie is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clb-Go Mandel & Leie, company assigned to the tax number BE08212524414. The company Clb-Go Mandel & Leie is located at the address: Hugo Verrieststraat 36; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clb-Go Mandel & Leie were not found.
The main activity of Clb-Go Mandel & Leie is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clb-Go Mandel & Leie is not available. You also can look at reviews of Clb-Go Mandel & Leie, open positions, location of Clb-Go Mandel & Leie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clb-Go Mandel & Leie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clb-Go Mandel & Leie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clb-Go Mandel & Leie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clb-Go Mandel & Leie, employees, financial statistics.