CLB van het Gemeenschapsonderwijs

Particuliere bedrijvencommunicatie • CLB van het Gemeenschapsonderwijs
Private companiesCommunications • CLB van het Gemeenschapsonderwijs

Contactgegevens CLB van het Gemeenschapsonderwijs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLB van het Gemeenschapsonderwijs: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLB van het Gemeenschapsonderwijs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikersteenweg 56; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 17 38; 089 67 49 92; 011 25 31 05; 011 42 66 57; 011 34 61 61 (+32-011 22 17 38; 089 67 49 92; 011 25 31 05; 011 42 66 57; 011 34 61 61) 011 22 17 38; 089 67 49 92; 011 25 31 05; 011 42 66 57; 011 34 61 61 (+32-011 22 17 38; 089 67 49 92; 011 25 31 05; 011 42 66 57; 011 34 61 61)

Fax (fax): 011 23 22 34 (+32-011 23 22 34) 011 23 22 34 (+32-011 23 22 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLB van het Gemeenschapsonderwijs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLB van het Gemeenschapsonderwijs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLB van het Gemeenschapsonderwijs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLB van het Gemeenschapsonderwijs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLB van het Gemeenschapsonderwijs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLB van het Gemeenschapsonderwijs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLB van het Gemeenschapsonderwijs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLB van het Gemeenschapsonderwijs
Products information CLB van het Gemeenschapsonderwijs

BTW identificatienummer (tax): BE07110870361
Ondernemingsnummer: 6866699218
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CLB van het Gemeenschapsonderwijs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLB van het Gemeenschapsonderwijs
(Get full report from official database of BE for CLB van het Gemeenschapsonderwijs)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLB van het Gemeenschapsonderwijs
Addition kinds of activities for CLB van het Gemeenschapsonderwijs

308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
51491101. Meel | Flour
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
59991603. Kaarswinkels | Candle shops

Werken bij CLB van het Gemeenschapsonderwijs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLB van het Gemeenschapsonderwijs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLB van het Gemeenschapsonderwijs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLB van het Gemeenschapsonderwijs. Looking for open vacancies in other companies

 • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

 • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

 • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

 • CNC Operator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

 • bekister (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

 • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

  Regio: KLEINE-SPOUWEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

Zoek naar antwoorden van CLB van het Gemeenschapsonderwijs in sociale netwerken
Look for responds of CLB van het Gemeenschapsonderwijs in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLB van het Gemeenschapsonderwijs. Laat een reactie achter voor CLB van het Gemeenschapsonderwijs. CLB van het Gemeenschapsonderwijs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLB van het Gemeenschapsonderwijs. Leave a respond for CLB van het Gemeenschapsonderwijs. CLB van het Gemeenschapsonderwijs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLB van het Gemeenschapsonderwijs op de google maps. Adres en contacten CLB van het Gemeenschapsonderwijs
Location of CLB van het Gemeenschapsonderwijs on the google maps. Address and contacts of CLB van het Gemeenschapsonderwijs

Andere gerelateerde bedrijven als come CLB van het Gemeenschapsonderwijs CLB van het Gemeenschapsonderwijs: Janssen M | Studio Poste | BENS ZAKENKANTOOR | AU FIN BEC | PHOTO CLIC TACQ

Other related companies as CLB van het Gemeenschapsonderwijs: Janssen M | Studio Poste | BENS ZAKENKANTOOR | AU FIN BEC | PHOTO CLIC TACQ

CLB van het Gemeenschapsonderwijs is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLB van het Gemeenschapsonderwijs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07110870361. Het bedrijf CLB van het Gemeenschapsonderwijs bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 56; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CLB van het Gemeenschapsonderwijs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLB van het Gemeenschapsonderwijs is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLB van het Gemeenschapsonderwijs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLB van het Gemeenschapsonderwijs, openstaande posities, locatie van CLB van het Gemeenschapsonderwijs op de kaart.

CLB van het Gemeenschapsonderwijs is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLB van het Gemeenschapsonderwijs, company assigned to the tax number BE07110870361. The company CLB van het Gemeenschapsonderwijs is located at the address: Luikersteenweg 56; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CLB van het Gemeenschapsonderwijs were not found.
The main activity of CLB van het Gemeenschapsonderwijs is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLB van het Gemeenschapsonderwijs is not available. You also can look at reviews of CLB van het Gemeenschapsonderwijs, open positions, location of CLB van het Gemeenschapsonderwijs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLB van het Gemeenschapsonderwijs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLB van het Gemeenschapsonderwijs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLB van het Gemeenschapsonderwijs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLB van het Gemeenschapsonderwijs, employees, financial statistics.