Clavidis

Contactgegevens Clavidis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clavidis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clavidis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gendarmerie 70; 4560; Clavier, België

Telefoon (phone): 085 41 18 50 (+32-085 41 18 50) 085 41 18 50 (+32-085 41 18 50)

Fax (fax): 085 41 33 72 (+32-085 41 33 72) 085 41 33 72 (+32-085 41 33 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clavidis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clavidis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clavidis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clavidis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clavidis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clavidis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clavidis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clavidis
Products information Clavidis

BTW identificatienummer (tax): BE08744262695
Ondernemingsnummer: 3722137451
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Clavidis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clavidis
(Get full report from official database of BE for Clavidis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clavidis
Addition kinds of activities for Clavidis

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
33120500. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij Clavidis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clavidis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clavidis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clavidis. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

 • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

 • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

 • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

 • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Swapper België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Hersteller Smartphones (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: QUICK REPAIR

  Type: Werfreserve

  Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van Clavidis in sociale netwerken
Look for responds of Clavidis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clavidis. Laat een reactie achter voor Clavidis. Clavidis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clavidis. Leave a respond for Clavidis. Clavidis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clavidis op de google maps. Adres en contacten Clavidis
Location of Clavidis on the google maps. Address and contacts of Clavidis

Andere gerelateerde bedrijven als come Clavidis Clavidis: ATELIER FLORAL | TOP DOG | J J L Fashion Jewellery | Co?rdisan BVBA | Pont Romain

Other related companies as Clavidis: ATELIER FLORAL | TOP DOG | J J L Fashion Jewellery | Co?rdisan BVBA | Pont Romain

Clavidis is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clavidis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08744262695. Het bedrijf Clavidis bevindt zich op het adres: Rue de la Gendarmerie 70; 4560; Clavier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clavidis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clavidis is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clavidis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clavidis, openstaande posities, locatie van Clavidis op de kaart.

Clavidis is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clavidis, company assigned to the tax number BE08744262695. The company Clavidis is located at the address: Rue de la Gendarmerie 70; 4560; Clavier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clavidis were not found.
The main activity of Clavidis is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Clavidis is not available. You also can look at reviews of Clavidis, open positions, location of Clavidis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clavidis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clavidis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clavidis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clavidis, employees, financial statistics.