Clair De Femme

Contactgegevens Clair De Femme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clair De Femme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clair De Femme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Mont Saint-Jean 192; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 384 77 92 (+32-02 384 77 92) 02 384 77 92 (+32-02 384 77 92)

Fax (fax): 02 384 68 17 (+32-02 384 68 17) 02 384 68 17 (+32-02 384 68 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clair De Femme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clair De Femme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clair De Femme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clair De Femme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clair De Femme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clair De Femme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clair De Femme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clair De Femme
Products information Clair De Femme

BTW identificatienummer (tax): BE06757659912
Ondernemingsnummer: 7051818847
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Clair De Femme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clair De Femme
(Get full report from official database of BE for Clair De Femme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clair De Femme
Addition kinds of activities for Clair De Femme

703203. Sportkampen | Sporting camps
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
22990508. Webbing, jute | Webbing, jute
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment

Werken bij Clair De Femme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clair De Femme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clair De Femme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clair De Femme. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

 • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

 • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

 • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

 • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

 • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

  Regio: BOEKHOUTE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • Paralegal (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: VANDELANOTTE

  Type: Vaste Job

  In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

 • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

 • Therapeut (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van Clair De Femme in sociale netwerken
Look for responds of Clair De Femme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clair De Femme. Laat een reactie achter voor Clair De Femme. Clair De Femme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clair De Femme. Leave a respond for Clair De Femme. Clair De Femme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clair De Femme op de google maps. Adres en contacten Clair De Femme
Location of Clair De Femme on the google maps. Address and contacts of Clair De Femme

Andere gerelateerde bedrijven als come Clair De Femme Clair De Femme: VNJ | Maxi Vins | MUTUALIT? LIB?RALE | INGO COOHN | Seynhaeve Bernard

Other related companies as Clair De Femme: VNJ | Maxi Vins | MUTUALIT? LIB?RALE | INGO COOHN | Seynhaeve Bernard

Clair De Femme is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clair De Femme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06757659912. Het bedrijf Clair De Femme bevindt zich op het adres: Chemin de Mont Saint-Jean 192; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Clair De Femme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clair De Femme is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clair De Femme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clair De Femme, openstaande posities, locatie van Clair De Femme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clair De Femme is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clair De Femme, company assigned to the tax number BE06757659912. The company Clair De Femme is located at the address: Chemin de Mont Saint-Jean 192; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Clair De Femme were not found.
The main activity of Clair De Femme is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clair De Femme is not available. You also can look at reviews of Clair De Femme, open positions, location of Clair De Femme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clair De Femme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clair De Femme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clair De Femme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clair De Femme, employees, financial statistics.