CLAEYS-VERHELST NV

Contactgegevens CLAEYS-VERHELST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAEYS-VERHELST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAEYS-VERHELST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 56A; 8460; Oudenburg, België

Telefoon (phone): 059 25 52 52; 059 26 65 01 (+32-059 25 52 52; 059 26 65 01) 059 25 52 52; 059 26 65 01 (+32-059 25 52 52; 059 26 65 01)

Fax (fax): 050 31 08 96; 059 25 52 50 (+32-050 31 08 96; 059 25 52 50) 050 31 08 96; 059 25 52 50 (+32-050 31 08 96; 059 25 52 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAEYS-VERHELST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAEYS-VERHELST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAEYS-VERHELST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAEYS-VERHELST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAEYS-VERHELST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAEYS-VERHELST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAEYS-VERHELST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAEYS-VERHELST NV
Products information CLAEYS-VERHELST NV

BTW identificatienummer (tax): BE01512237548
Ondernemingsnummer: 1654785156
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Kitchen installations; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories^^Kitchen installations; Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAEYS-VERHELST NV
(Get full report from official database of BE for CLAEYS-VERHELST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAEYS-VERHELST NV
Addition kinds of activities for CLAEYS-VERHELST NV

179904. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
22310102. Panties: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Pantings: wool, mohair, or similar fibers
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
51499903. Cacao | Cocoa
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair

Werken bij CLAEYS-VERHELST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAEYS-VERHELST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAEYS-VERHELST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAEYS-VERHELST NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

 • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van CLAEYS-VERHELST NV in sociale netwerken
Look for responds of CLAEYS-VERHELST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAEYS-VERHELST NV. Laat een reactie achter voor CLAEYS-VERHELST NV. CLAEYS-VERHELST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAEYS-VERHELST NV. Leave a respond for CLAEYS-VERHELST NV. CLAEYS-VERHELST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAEYS-VERHELST NV op de google maps. Adres en contacten CLAEYS-VERHELST NV
Location of CLAEYS-VERHELST NV on the google maps. Address and contacts of CLAEYS-VERHELST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAEYS-VERHELST NV CLAEYS-VERHELST NV: R. AUR. SP. OPONTOISE | JOSEPH DIDIER | RUDDY DUCK | DE WILDE MARC | GEORGES PALANGE

Other related companies as CLAEYS-VERHELST NV: R. AUR. SP. OPONTOISE | JOSEPH DIDIER | RUDDY DUCK | DE WILDE MARC | GEORGES PALANGE

CLAEYS-VERHELST NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAEYS-VERHELST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01512237548. Het bedrijf CLAEYS-VERHELST NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 56A; 8460; Oudenburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories^^Kitchen installations; Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories.
De hoofdactiviteit van CLAEYS-VERHELST NV is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAEYS-VERHELST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAEYS-VERHELST NV, openstaande posities, locatie van CLAEYS-VERHELST NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAEYS-VERHELST NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAEYS-VERHELST NV, company assigned to the tax number BE01512237548. The company CLAEYS-VERHELST NV is located at the address: Stationsstraat 56A; 8460; Oudenburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Kitchen installations; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories^^Kitchen installations; Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Bathroom installation & accessories.
The main activity of CLAEYS-VERHELST NV is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAEYS-VERHELST NV is not available. You also can look at reviews of CLAEYS-VERHELST NV, open positions, location of CLAEYS-VERHELST NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAEYS-VERHELST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAEYS-VERHELST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAEYS-VERHELST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAEYS-VERHELST NV, employees, financial statistics.