R. AUR. SP. OPONTOISE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • R. AUR. SP. OPONTOISE
Private companiesFood and Kindred Products • R. AUR. SP. OPONTOISE

Contactgegevens R. AUR. SP. OPONTOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. AUR. SP. OPONTOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. AUR. SP. OPONTOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MON?AY 9; 6852; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61534413 (+32-61534413) 61534413 (+32-61534413)

Fax (fax): +32 (53) 267-75-74 +32 (53) 267-75-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. AUR. SP. OPONTOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. AUR. SP. OPONTOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. AUR. SP. OPONTOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. AUR. SP. OPONTOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. AUR. SP. OPONTOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. AUR. SP. OPONTOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. AUR. SP. OPONTOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. AUR. SP. OPONTOISE
Products information R. AUR. SP. OPONTOISE

BTW identificatienummer (tax): BE01118652343
Ondernemingsnummer: 7816741943
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. AUR. SP. OPONTOISE
(Get full report from official database of BE for R. AUR. SP. OPONTOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. AUR. SP. OPONTOISE
Addition kinds of activities for R. AUR. SP. OPONTOISE

357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
36479903. Boot en schip verlichting fixtures | Boat and ship lighting fixtures
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer

Werken bij R. AUR. SP. OPONTOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. AUR. SP. OPONTOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. AUR. SP. OPONTOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. AUR. SP. OPONTOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van R. AUR. SP. OPONTOISE in sociale netwerken
Look for responds of R. AUR. SP. OPONTOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. AUR. SP. OPONTOISE. Laat een reactie achter voor R. AUR. SP. OPONTOISE. R. AUR. SP. OPONTOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. AUR. SP. OPONTOISE. Leave a respond for R. AUR. SP. OPONTOISE. R. AUR. SP. OPONTOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. AUR. SP. OPONTOISE op de google maps. Adres en contacten R. AUR. SP. OPONTOISE
Location of R. AUR. SP. OPONTOISE on the google maps. Address and contacts of R. AUR. SP. OPONTOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come R. AUR. SP. OPONTOISE R. AUR. SP. OPONTOISE: CAP MARINE SPRL | G BARTHOLOMEEUSEN | UITG.CULINAIRE SAISONNIER | Bouvy Motor SA | Visionaris sprl

Other related companies as R. AUR. SP. OPONTOISE: CAP MARINE SPRL | G BARTHOLOMEEUSEN | UITG.CULINAIRE SAISONNIER | Bouvy Motor SA | Visionaris sprl

R. AUR. SP. OPONTOISE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. AUR. SP. OPONTOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01118652343. Het bedrijf R. AUR. SP. OPONTOISE bevindt zich op het adres: RUE DU MON?AY 9; 6852; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van R. AUR. SP. OPONTOISE is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. AUR. SP. OPONTOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. AUR. SP. OPONTOISE, openstaande posities, locatie van R. AUR. SP. OPONTOISE op de kaart.

R. AUR. SP. OPONTOISE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. AUR. SP. OPONTOISE, company assigned to the tax number BE01118652343. The company R. AUR. SP. OPONTOISE is located at the address: RUE DU MON?AY 9; 6852; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of R. AUR. SP. OPONTOISE is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R. AUR. SP. OPONTOISE is not available. You also can look at reviews of R. AUR. SP. OPONTOISE, open positions, location of R. AUR. SP. OPONTOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. AUR. SP. OPONTOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. AUR. SP. OPONTOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. AUR. SP. OPONTOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. AUR. SP. OPONTOISE, employees, financial statistics.