Claeys J & L NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Claeys J & L NV
Private companiesBusiness Services • Claeys J & L NV

Contactgegevens Claeys J & L NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys J & L NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys J & L NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijvers 66; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 09 02 (+32-09 372 09 02) 09 372 09 02 (+32-09 372 09 02)

Fax (fax): +32 (3) 857-94-52 +32 (3) 857-94-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys J & L NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys J & L NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys J & L NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys J & L NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys J & L NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys J & L NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys J & L NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys J & L NV
Products information Claeys J & L NV

BTW identificatienummer (tax): BE01232635498
Ondernemingsnummer: 9555603027
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Livestock buyers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys J & L NV
(Get full report from official database of BE for Claeys J & L NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys J & L NV
Addition kinds of activities for Claeys J & L NV

751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
07510100. Vee diensten | Cattle services
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service

Werken bij Claeys J & L NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys J & L NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys J & L NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys J & L NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Recruiter ()

  Regio:

  Bedrijf: N\a

  Type:

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

 • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

 • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Accountant (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Logopediste (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TOTIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Claeys J & L NV in sociale netwerken
Look for responds of Claeys J & L NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys J & L NV. Laat een reactie achter voor Claeys J & L NV. Claeys J & L NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys J & L NV. Leave a respond for Claeys J & L NV. Claeys J & L NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys J & L NV op de google maps. Adres en contacten Claeys J & L NV
Location of Claeys J & L NV on the google maps. Address and contacts of Claeys J & L NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys J & L NV Claeys J & L NV: BUBBLE GUM | COIFFURE STYLE & TENDANCE | MERIENNE | Hermine | Brugreen

Other related companies as Claeys J & L NV: BUBBLE GUM | COIFFURE STYLE & TENDANCE | MERIENNE | Hermine | Brugreen

Claeys J & L NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys J & L NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01232635498. Het bedrijf Claeys J & L NV bevindt zich op het adres: Rijvers 66; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Livestock buyers.
De hoofdactiviteit van Claeys J & L NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys J & L NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys J & L NV, openstaande posities, locatie van Claeys J & L NV op de kaart.

Claeys J & L NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys J & L NV, company assigned to the tax number BE01232635498. The company Claeys J & L NV is located at the address: Rijvers 66; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Livestock buyers.
The main activity of Claeys J & L NV is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys J & L NV is not available. You also can look at reviews of Claeys J & L NV, open positions, location of Claeys J & L NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys J & L NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys J & L NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys J & L NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys J & L NV, employees, financial statistics.