Claeys & Zn BVBA

Contactgegevens Claeys & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Kasteeldreef 1; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 14 70 (+32-050 71 14 70) 050 71 14 70 (+32-050 71 14 70)

Fax (fax): 050 71 54 76 (+32-050 71 54 76) 050 71 54 76 (+32-050 71 54 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys & Zn BVBA
Products information Claeys & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02811096191
Ondernemingsnummer: 8175445556
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Claeys & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Claeys & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Claeys & Zn BVBA

382200. Milieucontroles | Environmental controls
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
73899906. Koffie service | Coffee service
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij Claeys & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

 • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

 • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

 • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

 • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

 • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

 • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

  Regio: Berlijn

  Bedrijf: BASF ANTWERPEN

  Type: Vaste Job

  Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

 • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

 • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

 • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van Claeys & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Claeys & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Claeys & Zn BVBA. Claeys & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys & Zn BVBA. Leave a respond for Claeys & Zn BVBA. Claeys & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Claeys & Zn BVBA
Location of Claeys & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Claeys & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys & Zn BVBA Claeys & Zn BVBA: HAARMODE | RUSTHUIS VAN HELMONT | Pagadderken ('t) | Popelier P | FEMY (CONFECTION)

Other related companies as Claeys & Zn BVBA: HAARMODE | RUSTHUIS VAN HELMONT | Pagadderken ('t) | Popelier P | FEMY (CONFECTION)

Claeys & Zn BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02811096191. Het bedrijf Claeys & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Oude Kasteeldreef 1; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 200,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claeys & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claeys & Zn BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Claeys & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claeys & Zn BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE02811096191. The company Claeys & Zn BVBA is located at the address: Oude Kasteeldreef 1; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 200,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claeys & Zn BVBA were not found.
The main activity of Claeys & Zn BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Claeys & Zn BVBA, open positions, location of Claeys & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys & Zn BVBA, employees, financial statistics.