Claessens Wettstein Staal

Contactgegevens Claessens Wettstein Staal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claessens Wettstein Staal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claessens Wettstein Staal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Croix Rouge 17A; 4600; Visé, België

Telefoon (phone): 04 379 15 70 (+32-04 379 15 70) 04 379 15 70 (+32-04 379 15 70)

Fax (fax): 04 379 45 02 (+32-04 379 45 02) 04 379 45 02 (+32-04 379 45 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claessens Wettstein Staal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claessens Wettstein Staal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claessens Wettstein Staal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claessens Wettstein Staal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claessens Wettstein Staal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claessens Wettstein Staal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claessens Wettstein Staal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claessens Wettstein Staal
Products information Claessens Wettstein Staal

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Claessens Wettstein Staal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claessens Wettstein Staal
(Get full report from official database of BE for Claessens Wettstein Staal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claessens Wettstein Staal
Addition kinds of activities for Claessens Wettstein Staal

17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij Claessens Wettstein Staal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claessens Wettstein Staal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claessens Wettstein Staal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claessens Wettstein Staal. Looking for open vacancies in other companies

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

 • IPC inspector (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

 • Carrosserie medewerker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Q Jobs Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

 • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

 • Schoonmaker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

 • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DEELS

  Type: Vaste Job

  Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

 • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

  Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

  Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

  Type: Vaste Job

  BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

 • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

 • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Lore Heyns

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

Zoek naar antwoorden van Claessens Wettstein Staal in sociale netwerken
Look for responds of Claessens Wettstein Staal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claessens Wettstein Staal. Laat een reactie achter voor Claessens Wettstein Staal. Claessens Wettstein Staal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claessens Wettstein Staal. Leave a respond for Claessens Wettstein Staal. Claessens Wettstein Staal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claessens Wettstein Staal op de google maps. Adres en contacten Claessens Wettstein Staal
Location of Claessens Wettstein Staal on the google maps. Address and contacts of Claessens Wettstein Staal

Andere gerelateerde bedrijven als come Claessens Wettstein Staal Claessens Wettstein Staal: Arcadia | De Griffel | Van Genechten Willy | VANDENKERCKHOVE | Eurowin

Other related companies as Claessens Wettstein Staal: Arcadia | De Griffel | Van Genechten Willy | VANDENKERCKHOVE | Eurowin

Claessens Wettstein Staal is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claessens Wettstein Staal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf Claessens Wettstein Staal bevindt zich op het adres: Rue de la Croix Rouge 17A; 4600; Visé. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claessens Wettstein Staal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claessens Wettstein Staal is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claessens Wettstein Staal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claessens Wettstein Staal, openstaande posities, locatie van Claessens Wettstein Staal op de kaart.

Claessens Wettstein Staal is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claessens Wettstein Staal, company assigned to the tax number BE04237396240. The company Claessens Wettstein Staal is located at the address: Rue de la Croix Rouge 17A; 4600; Visé. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claessens Wettstein Staal were not found.
The main activity of Claessens Wettstein Staal is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claessens Wettstein Staal is not available. You also can look at reviews of Claessens Wettstein Staal, open positions, location of Claessens Wettstein Staal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claessens Wettstein Staal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claessens Wettstein Staal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claessens Wettstein Staal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claessens Wettstein Staal, employees, financial statistics.