Claessen ELGB Temse

Contactgegevens Claessen ELGB Temse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claessen ELGB Temse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claessen ELGB Temse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelanielaan 18B; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 711 08 98 (+32-03 711 08 98) 03 711 08 98 (+32-03 711 08 98)

Fax (fax): 03 711 11 63 (+32-03 711 11 63) 03 711 11 63 (+32-03 711 11 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claessen ELGB Temse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claessen ELGB Temse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claessen ELGB Temse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claessen ELGB Temse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claessen ELGB Temse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claessen ELGB Temse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claessen ELGB Temse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claessen ELGB Temse
Products information Claessen ELGB Temse

BTW identificatienummer (tax): BE06804901123
Ondernemingsnummer: 9854431152
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Claessen ELGB Temse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claessen ELGB Temse
(Get full report from official database of BE for Claessen ELGB Temse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claessen ELGB Temse
Addition kinds of activities for Claessen ELGB Temse

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
37150000. Vrachtwagens | Truck trailers
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion

Werken bij Claessen ELGB Temse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claessen ELGB Temse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claessen ELGB Temse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claessen ELGB Temse. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

 • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

 • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

 • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

 • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

 • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

 • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Trixxo Horeca

  Type: Flexijob

  Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van Claessen ELGB Temse in sociale netwerken
Look for responds of Claessen ELGB Temse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claessen ELGB Temse. Laat een reactie achter voor Claessen ELGB Temse. Claessen ELGB Temse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claessen ELGB Temse. Leave a respond for Claessen ELGB Temse. Claessen ELGB Temse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claessen ELGB Temse op de google maps. Adres en contacten Claessen ELGB Temse
Location of Claessen ELGB Temse on the google maps. Address and contacts of Claessen ELGB Temse

Andere gerelateerde bedrijven als come Claessen ELGB Temse Claessen ELGB Temse: BBL | Librairie du Zenith | Aqua Flora | J. CORNILLIE | Six J-L

Other related companies as Claessen ELGB Temse: BBL | Librairie du Zenith | Aqua Flora | J. CORNILLIE | Six J-L

Claessen ELGB Temse is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claessen ELGB Temse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804901123. Het bedrijf Claessen ELGB Temse bevindt zich op het adres: Kapelanielaan 18B; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claessen ELGB Temse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claessen ELGB Temse is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claessen ELGB Temse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claessen ELGB Temse, openstaande posities, locatie van Claessen ELGB Temse op de kaart.

Claessen ELGB Temse is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claessen ELGB Temse, company assigned to the tax number BE06804901123. The company Claessen ELGB Temse is located at the address: Kapelanielaan 18B; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claessen ELGB Temse were not found.
The main activity of Claessen ELGB Temse is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Claessen ELGB Temse is not available. You also can look at reviews of Claessen ELGB Temse, open positions, location of Claessen ELGB Temse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claessen ELGB Temse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claessen ELGB Temse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claessen ELGB Temse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claessen ELGB Temse, employees, financial statistics.