Aqua Flora

Contactgegevens Aqua Flora: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua Flora: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua Flora

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulseinde 21; 2200; Herentals (Noorderwijk), België

Telefoon (phone): 014 26 31 24; 0475 37 46 11 (+32-014 26 31 24; 0475 37 46 11) 014 26 31 24; 0475 37 46 11 (+32-014 26 31 24; 0475 37 46 11)

Fax (fax): 014 26 31 24 (+32-014 26 31 24) 014 26 31 24 (+32-014 26 31 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua Flora: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua Flora"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua Flora"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua Flora, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua Flora. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua Flora, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua Flora. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua Flora
Products information Aqua Flora

BTW identificatienummer (tax): BE03741912841
Ondernemingsnummer: 3117614746
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Health resorts; Massage^^Massage

Product categorie (product category): Saunas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua Flora
(Get full report from official database of BE for Aqua Flora)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua Flora
Addition kinds of activities for Aqua Flora

5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
28920204. Cycloniet, rdx | Cyclonite, rdx
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)

Werken bij Aqua Flora: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua Flora: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua Flora. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua Flora. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Aqua Flora in sociale netwerken
Look for responds of Aqua Flora in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua Flora. Laat een reactie achter voor Aqua Flora. Aqua Flora bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua Flora. Leave a respond for Aqua Flora. Aqua Flora on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua Flora op de google maps. Adres en contacten Aqua Flora
Location of Aqua Flora on the google maps. Address and contacts of Aqua Flora

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua Flora Aqua Flora: COIFFURE ROSA | Schwarzkopf Professional | FENESTRA | EDDY WILMANS | Platteaux H

Other related companies as Aqua Flora: COIFFURE ROSA | Schwarzkopf Professional | FENESTRA | EDDY WILMANS | Platteaux H

Aqua Flora is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua Flora, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741912841. Het bedrijf Aqua Flora bevindt zich op het adres: Hulseinde 21; 2200; Herentals (Noorderwijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Saunas. Lijst met producten zijn Health resorts; Massage^^Massage.
De hoofdactiviteit van Aqua Flora is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua Flora is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua Flora, openstaande posities, locatie van Aqua Flora op de kaart.

Aqua Flora is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aqua Flora, company assigned to the tax number BE03741912841. The company Aqua Flora is located at the address: Hulseinde 21; 2200; Herentals (Noorderwijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Saunas. List of products are Health resorts; Massage^^Massage.
The main activity of Aqua Flora is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua Flora is not available. You also can look at reviews of Aqua Flora, open positions, location of Aqua Flora on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua Flora, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua Flora, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua Flora, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua Flora, employees, financial statistics.