EDDY WILMANS

Contactgegevens EDDY WILMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY WILMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY WILMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BILZERSTEENWEG 19; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12231327 (+32-12231327) 12231327 (+32-12231327)

Fax (fax): +32 (63) 236-60-69 +32 (63) 236-60-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY WILMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY WILMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY WILMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY WILMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY WILMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY WILMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY WILMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY WILMANS
Products information EDDY WILMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04233551025
Ondernemingsnummer: 1726196289
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in EDDY WILMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY WILMANS
(Get full report from official database of BE for EDDY WILMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY WILMANS
Addition kinds of activities for EDDY WILMANS

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
08519903. Plaagbeheer, bos | Pest control services, forest
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
39491301. Basketbal apparatuur en benodigdheden, algemeen | Basketball equipment and supplies, general
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec

Werken bij EDDY WILMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY WILMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY WILMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY WILMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

  Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

  Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

 • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

 • chauffeur CE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

 • CNC Aluminium (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

 • Wegenwerkers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

 • Student promo Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

 • Elektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

 • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van EDDY WILMANS in sociale netwerken
Look for responds of EDDY WILMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY WILMANS. Laat een reactie achter voor EDDY WILMANS. EDDY WILMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY WILMANS. Leave a respond for EDDY WILMANS. EDDY WILMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY WILMANS op de google maps. Adres en contacten EDDY WILMANS
Location of EDDY WILMANS on the google maps. Address and contacts of EDDY WILMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY WILMANS EDDY WILMANS: JUSTICE DE PAIX | KENNY DEMAEGHT | Pacapime NV | ROGER G?RARD | DE CLERCQ WALTER

Other related companies as EDDY WILMANS: JUSTICE DE PAIX | KENNY DEMAEGHT | Pacapime NV | ROGER G?RARD | DE CLERCQ WALTER

EDDY WILMANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY WILMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04233551025. Het bedrijf EDDY WILMANS bevindt zich op het adres: BILZERSTEENWEG 19; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 381,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in EDDY WILMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY WILMANS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY WILMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY WILMANS, openstaande posities, locatie van EDDY WILMANS op de kaart.

EDDY WILMANS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY WILMANS, company assigned to the tax number BE04233551025. The company EDDY WILMANS is located at the address: BILZERSTEENWEG 19; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 381,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in EDDY WILMANS were not found.
The main activity of EDDY WILMANS is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY WILMANS is not available. You also can look at reviews of EDDY WILMANS, open positions, location of EDDY WILMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY WILMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY WILMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY WILMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY WILMANS, employees, financial statistics.