CLAESSEN ELG HAM

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CLAESSEN ELG HAM
Private companiesMetal Mining • CLAESSEN ELG HAM

Contactgegevens CLAESSEN ELG HAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAESSEN ELG HAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAESSEN ELG HAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstraat 40A; 3945; Ham (Kwaadmechelen), België

Telefoon (phone): 013 66 25 41 (+32-013 66 25 41) 013 66 25 41 (+32-013 66 25 41)

Fax (fax): 013 66 41 11 (+32-013 66 41 11) 013 66 41 11 (+32-013 66 41 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAESSEN ELG HAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAESSEN ELG HAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAESSEN ELG HAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAESSEN ELG HAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAESSEN ELG HAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAESSEN ELG HAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAESSEN ELG HAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAESSEN ELG HAM
Products information CLAESSEN ELG HAM

BTW identificatienummer (tax): BE04130279541
Ondernemingsnummer: 6483276367
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Electric supplies - Mfg. & Whol.^^Lighting fixtures - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAESSEN ELG HAM
(Get full report from official database of BE for CLAESSEN ELG HAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAESSEN ELG HAM
Addition kinds of activities for CLAESSEN ELG HAM

14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
36249905. Elektroden, thermische en elektrolytische toepassingen: koolstof, grafiet | Electrodes, thermal and electrolytic uses: carbon, graphite
39499911. skateboards | Skateboards
39990811. Muziek dozen | Music boxes

Werken bij CLAESSEN ELG HAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAESSEN ELG HAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAESSEN ELG HAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAESSEN ELG HAM. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

 • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

 • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

 • Technische medewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

 • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

  Regio: LINKEBEEK

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van CLAESSEN ELG HAM in sociale netwerken
Look for responds of CLAESSEN ELG HAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAESSEN ELG HAM. Laat een reactie achter voor CLAESSEN ELG HAM. CLAESSEN ELG HAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAESSEN ELG HAM. Leave a respond for CLAESSEN ELG HAM. CLAESSEN ELG HAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAESSEN ELG HAM op de google maps. Adres en contacten CLAESSEN ELG HAM
Location of CLAESSEN ELG HAM on the google maps. Address and contacts of CLAESSEN ELG HAM

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAESSEN ELG HAM CLAESSEN ELG HAM: FLPALEIS VOOR DE SCHONE KUNSTEN | SABOR DE ARAGON | NANCY | ECOLE PRIM. COMMUNALE | 2 Wheels

Other related companies as CLAESSEN ELG HAM: FLPALEIS VOOR DE SCHONE KUNSTEN | SABOR DE ARAGON | NANCY | ECOLE PRIM. COMMUNALE | 2 Wheels

CLAESSEN ELG HAM is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAESSEN ELG HAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04130279541. Het bedrijf CLAESSEN ELG HAM bevindt zich op het adres: Bergstraat 40A; 3945; Ham (Kwaadmechelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric supplies - Mfg. & Whol.^^Lighting fixtures - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van CLAESSEN ELG HAM is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAESSEN ELG HAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAESSEN ELG HAM, openstaande posities, locatie van CLAESSEN ELG HAM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAESSEN ELG HAM is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAESSEN ELG HAM, company assigned to the tax number BE04130279541. The company CLAESSEN ELG HAM is located at the address: Bergstraat 40A; 3945; Ham (Kwaadmechelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric supplies - Mfg. & Whol.^^Lighting fixtures - Mfg. & Whol..
The main activity of CLAESSEN ELG HAM is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAESSEN ELG HAM is not available. You also can look at reviews of CLAESSEN ELG HAM, open positions, location of CLAESSEN ELG HAM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAESSEN ELG HAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAESSEN ELG HAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAESSEN ELG HAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAESSEN ELG HAM, employees, financial statistics.