Claesen J

Contactgegevens Claesen J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claesen J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claesen J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tipstraat 115; 3740; Bilzen (Beverst), België

Telefoon (phone): 011 32 10 23 (+32-011 32 10 23) 011 32 10 23 (+32-011 32 10 23)

Fax (fax): +32 (9) 298-28-94 +32 (9) 298-28-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claesen J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claesen J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claesen J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claesen J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claesen J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claesen J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claesen J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claesen J
Products information Claesen J

BTW identificatienummer (tax): BE06046020507
Ondernemingsnummer: 7949676513
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Claesen J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claesen J
(Get full report from official database of BE for Claesen J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claesen J
Addition kinds of activities for Claesen J

174200. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
24319901. Haken, hout | Brackets, wood
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs

Werken bij Claesen J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claesen J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claesen J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claesen J. Looking for open vacancies in other companies

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

 • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

 • Supply Chain Manager (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

 • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

 • Laborant Productie (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

 • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

 • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

 • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Claesen J in sociale netwerken
Look for responds of Claesen J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claesen J. Laat een reactie achter voor Claesen J. Claesen J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claesen J. Leave a respond for Claesen J. Claesen J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claesen J op de google maps. Adres en contacten Claesen J
Location of Claesen J on the google maps. Address and contacts of Claesen J

Andere gerelateerde bedrijven als come Claesen J Claesen J: CORNELIS-CAERTS | RENOBOIS | AUTOSTRADE MOTOR LEUVEN nv | MELE FARM | ETIENNE HOFFER

Other related companies as Claesen J: CORNELIS-CAERTS | RENOBOIS | AUTOSTRADE MOTOR LEUVEN nv | MELE FARM | ETIENNE HOFFER

Claesen J is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claesen J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06046020507. Het bedrijf Claesen J bevindt zich op het adres: Tipstraat 115; 3740; Bilzen (Beverst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claesen J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claesen J is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claesen J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claesen J, openstaande posities, locatie van Claesen J op de kaart.

Claesen J is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claesen J, company assigned to the tax number BE06046020507. The company Claesen J is located at the address: Tipstraat 115; 3740; Bilzen (Beverst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claesen J were not found.
The main activity of Claesen J is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claesen J is not available. You also can look at reviews of Claesen J, open positions, location of Claesen J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claesen J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claesen J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claesen J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claesen J, employees, financial statistics.