Claerbout Metaalwaren BVBA

Contactgegevens Claerbout Metaalwaren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claerbout Metaalwaren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claerbout Metaalwaren BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Astridlaan 5; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 57 26 (+32-051 72 57 26) 051 72 57 26 (+32-051 72 57 26)

Fax (fax): 051 72 55 76 (+32-051 72 55 76) 051 72 55 76 (+32-051 72 55 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claerbout Metaalwaren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claerbout Metaalwaren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claerbout Metaalwaren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claerbout Metaalwaren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claerbout Metaalwaren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claerbout Metaalwaren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claerbout Metaalwaren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claerbout Metaalwaren BVBA
Products information Claerbout Metaalwaren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01159301757
Ondernemingsnummer: 9391082763
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Hardware - Retail; Tools - General; Mail boxes

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claerbout Metaalwaren BVBA
(Get full report from official database of BE for Claerbout Metaalwaren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claerbout Metaalwaren BVBA
Addition kinds of activities for Claerbout Metaalwaren BVBA

811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service

Werken bij Claerbout Metaalwaren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claerbout Metaalwaren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claerbout Metaalwaren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claerbout Metaalwaren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

 • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

 • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

 • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

 • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

 • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

  Regio: KLERKEN

  Bedrijf: De Vleugels

  Type: Vaste Job

  De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

 • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: PSYWORKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

Zoek naar antwoorden van Claerbout Metaalwaren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Claerbout Metaalwaren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claerbout Metaalwaren BVBA. Laat een reactie achter voor Claerbout Metaalwaren BVBA. Claerbout Metaalwaren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claerbout Metaalwaren BVBA. Leave a respond for Claerbout Metaalwaren BVBA. Claerbout Metaalwaren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claerbout Metaalwaren BVBA op de google maps. Adres en contacten Claerbout Metaalwaren BVBA
Location of Claerbout Metaalwaren BVBA on the google maps. Address and contacts of Claerbout Metaalwaren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Claerbout Metaalwaren BVBA Claerbout Metaalwaren BVBA: IMMO BOULANGER | PATRICK BLONDEAUX | BEKE (VLOEREN) NV | L.PETIT | Orgachim SA

Other related companies as Claerbout Metaalwaren BVBA: IMMO BOULANGER | PATRICK BLONDEAUX | BEKE (VLOEREN) NV | L.PETIT | Orgachim SA

Claerbout Metaalwaren BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claerbout Metaalwaren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01159301757. Het bedrijf Claerbout Metaalwaren BVBA bevindt zich op het adres: Astridlaan 5; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Hardware - Retail; Tools - General; Mail boxes.
De hoofdactiviteit van Claerbout Metaalwaren BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claerbout Metaalwaren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claerbout Metaalwaren BVBA, openstaande posities, locatie van Claerbout Metaalwaren BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claerbout Metaalwaren BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claerbout Metaalwaren BVBA, company assigned to the tax number BE01159301757. The company Claerbout Metaalwaren BVBA is located at the address: Astridlaan 5; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Hardware - Retail; Tools - General; Mail boxes.
The main activity of Claerbout Metaalwaren BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Claerbout Metaalwaren BVBA is not available. You also can look at reviews of Claerbout Metaalwaren BVBA, open positions, location of Claerbout Metaalwaren BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claerbout Metaalwaren BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claerbout Metaalwaren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claerbout Metaalwaren BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claerbout Metaalwaren BVBA, employees, financial statistics.