Cipac New SA

Contactgegevens Cipac New SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cipac New SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cipac New SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 334; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 75 69 (+32-02 538 75 69) 02 538 75 69 (+32-02 538 75 69)

Fax (fax): 02 537 67 94 (+32-02 537 67 94) 02 537 67 94 (+32-02 537 67 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cipac New SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cipac New SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cipac New SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cipac New SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cipac New SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cipac New SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cipac New SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cipac New SA
Products information Cipac New SA

BTW identificatienummer (tax): BE03054168701
Ondernemingsnummer: 3967956542
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Electric supplies - Retail; Tools - General; Hardware - Retail; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Locks & keys

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cipac New SA
(Get full report from official database of BE for Cipac New SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cipac New SA
Addition kinds of activities for Cipac New SA

02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
35230109. Oogstmachines, fruit, groente, tabak, enz. | Harvesters, fruit, vegetable, tobacco, etc.
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
39449904. Dart- en dartspellen | Darts and dart games
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij Cipac New SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cipac New SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cipac New SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cipac New SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

 • Mecanicien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: BELLE & MOI

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

 • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Dakambacht

  Type: Leercontract

  Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van Cipac New SA in sociale netwerken
Look for responds of Cipac New SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cipac New SA. Laat een reactie achter voor Cipac New SA. Cipac New SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cipac New SA. Leave a respond for Cipac New SA. Cipac New SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cipac New SA op de google maps. Adres en contacten Cipac New SA
Location of Cipac New SA on the google maps. Address and contacts of Cipac New SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cipac New SA Cipac New SA: PARDOMS ET MAUEN | MAFALDA DE WAEL | Cr茅dit Amal | MANGON LILIANE | LEONARD VAN HOOF

Other related companies as Cipac New SA: PARDOMS ET MAUEN | MAFALDA DE WAEL | Cr茅dit Amal | MANGON LILIANE | LEONARD VAN HOOF

Cipac New SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cipac New SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054168701. Het bedrijf Cipac New SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 334; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric supplies - Retail; Tools - General; Hardware - Retail; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Cipac New SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cipac New SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cipac New SA, openstaande posities, locatie van Cipac New SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cipac New SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cipac New SA, company assigned to the tax number BE03054168701. The company Cipac New SA is located at the address: Chaussée de Waterloo 334; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 637,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric supplies - Retail; Tools - General; Hardware - Retail; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Locks & keys.
The main activity of Cipac New SA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cipac New SA is not available. You also can look at reviews of Cipac New SA, open positions, location of Cipac New SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cipac New SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cipac New SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cipac New SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cipac New SA, employees, financial statistics.