Cintherm

Particuliere bedrijvenBosbouw • Cintherm
Private companiesForestry • Cintherm

Contactgegevens Cintherm: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cintherm: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cintherm

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Spa 1A; 5590; Ciney (Leignon), België

Telefoon (phone): 083 22 09 05 (+32-083 22 09 05) 083 22 09 05 (+32-083 22 09 05)

Fax (fax): 083 22 09 07 (+32-083 22 09 07) 083 22 09 07 (+32-083 22 09 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cintherm: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cintherm"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cintherm"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cintherm, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cintherm. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cintherm, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cintherm. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cintherm
Products information Cintherm

BTW identificatienummer (tax): BE06357757568
Ondernemingsnummer: 1536682128
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Heating (Central) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cintherm
(Get full report from official database of BE for Cintherm)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cintherm
Addition kinds of activities for Cintherm

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
36999910. Fotografische besturingssystemen, elektronisch | Photographic control systems, electronic
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment

Werken bij Cintherm: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cintherm: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cintherm. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cintherm. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

 • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

 • Lasoperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

 • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: EXTRANET

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

 • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

 • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: DEDOBBELEER

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

 • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: GODAI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van Cintherm in sociale netwerken
Look for responds of Cintherm in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cintherm. Laat een reactie achter voor Cintherm. Cintherm bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cintherm. Leave a respond for Cintherm. Cintherm on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cintherm op de google maps. Adres en contacten Cintherm
Location of Cintherm on the google maps. Address and contacts of Cintherm

Andere gerelateerde bedrijven als come Cintherm Cintherm: F. VAN BULCK | Warrand A | Poids d'Or | COIFFURE CR?A-TIF | Autoslim

Other related companies as Cintherm: F. VAN BULCK | Warrand A | Poids d'Or | COIFFURE CR?A-TIF | Autoslim

Cintherm is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cintherm, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06357757568. Het bedrijf Cintherm bevindt zich op het adres: Rue de Spa 1A; 5590; Ciney (Leignon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Cintherm is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cintherm is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cintherm, openstaande posities, locatie van Cintherm op de kaart.

Cintherm is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cintherm, company assigned to the tax number BE06357757568. The company Cintherm is located at the address: Rue de Spa 1A; 5590; Ciney (Leignon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Heating (Central) - Mfg. & Whol..
The main activity of Cintherm is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cintherm is not available. You also can look at reviews of Cintherm, open positions, location of Cintherm on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cintherm, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cintherm, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cintherm, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cintherm, employees, financial statistics.