CINEM NV

Contactgegevens CINEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINEM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 117-5; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 456 00 39 (+32-02 456 00 39) 02 456 00 39 (+32-02 456 00 39)

Fax (fax): 02 460 54 04 (+32-02 460 54 04) 02 460 54 04 (+32-02 460 54 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINEM NV
Products information CINEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08886260986
Ondernemingsnummer: 1681152343
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CINEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINEM NV
(Get full report from official database of BE for CINEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINEM NV
Addition kinds of activities for CINEM NV

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
36210208. synchros | Synchros
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij CINEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINEM NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

 • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

 • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

 • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

 • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SURCONNEX

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

 • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van CINEM NV in sociale netwerken
Look for responds of CINEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINEM NV. Laat een reactie achter voor CINEM NV. CINEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINEM NV. Leave a respond for CINEM NV. CINEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINEM NV op de google maps. Adres en contacten CINEM NV
Location of CINEM NV on the google maps. Address and contacts of CINEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CINEM NV CINEM NV: FLDECOLLETAGE DEDECKER SA | DEXIA FACTORS NV | MARTINE DECROOS | GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV | Leplat Bertrand

Other related companies as CINEM NV: FLDECOLLETAGE DEDECKER SA | DEXIA FACTORS NV | MARTINE DECROOS | GLASGROOTHANDEL GEDOPT RICHARD & CO NV | Leplat Bertrand

CINEM NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CINEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08886260986. Het bedrijf CINEM NV bevindt zich op het adres: Assesteenweg 117-5; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CINEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CINEM NV is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINEM NV, openstaande posities, locatie van CINEM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CINEM NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CINEM NV, company assigned to the tax number BE08886260986. The company CINEM NV is located at the address: Assesteenweg 117-5; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CINEM NV were not found.
The main activity of CINEM NV is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CINEM NV is not available. You also can look at reviews of CINEM NV, open positions, location of CINEM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINEM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINEM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINEM NV, employees, financial statistics.