Cinderella

Contactgegevens Cinderella: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cinderella: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cinderella

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ertveldesteenweg 12; 9968; Assenede (Oosteeklo), België

Telefoon (phone): 09 373 77 69 (+32-09 373 77 69) 09 373 77 69 (+32-09 373 77 69)

Fax (fax): +32 (81) 528-59-66 +32 (81) 528-59-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cinderella: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cinderella"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cinderella"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cinderella, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cinderella. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cinderella, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cinderella. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cinderella
Products information Cinderella

BTW identificatienummer (tax): BE05827392578
Ondernemingsnummer: 9212005615
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Cinderella zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cinderella
(Get full report from official database of BE for Cinderella)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cinderella
Addition kinds of activities for Cinderella

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij Cinderella: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cinderella: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cinderella. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cinderella. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

 • Magazijnier (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

 • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

 • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

 • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: HORTUS

  Type: Studentenjob

  Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

 • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Studentenjob

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ZWEMBAD

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

 • Student - handlanger bouw (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

 • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: STARCO

  Type: Vaste Job

  Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

 • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Cinderella in sociale netwerken
Look for responds of Cinderella in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cinderella. Laat een reactie achter voor Cinderella. Cinderella bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cinderella. Leave a respond for Cinderella. Cinderella on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cinderella op de google maps. Adres en contacten Cinderella
Location of Cinderella on the google maps. Address and contacts of Cinderella

Andere gerelateerde bedrijven als come Cinderella Cinderella: HIPPO-SHOP | SHELL | Bouwchemie De Witte | HERMAN DECOODT | BARBARA ELSTER

Other related companies as Cinderella: HIPPO-SHOP | SHELL | Bouwchemie De Witte | HERMAN DECOODT | BARBARA ELSTER

Cinderella is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cinderella, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827392578. Het bedrijf Cinderella bevindt zich op het adres: Ertveldesteenweg 12; 9968; Assenede (Oosteeklo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cinderella zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cinderella is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cinderella is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cinderella, openstaande posities, locatie van Cinderella op de kaart.

Cinderella is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cinderella, company assigned to the tax number BE05827392578. The company Cinderella is located at the address: Ertveldesteenweg 12; 9968; Assenede (Oosteeklo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cinderella were not found.
The main activity of Cinderella is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cinderella is not available. You also can look at reviews of Cinderella, open positions, location of Cinderella on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cinderella, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cinderella, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cinderella, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cinderella, employees, financial statistics.