Cima Nutrition NV

Contactgegevens Cima Nutrition NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cima Nutrition NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cima Nutrition NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 93; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 61 71 51 (+32-056 61 71 51) 056 61 71 51 (+32-056 61 71 51)

Fax (fax): 056 61 71 50 (+32-056 61 71 50) 056 61 71 50 (+32-056 61 71 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cima Nutrition NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cima Nutrition NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cima Nutrition NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cima Nutrition NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cima Nutrition NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cima Nutrition NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cima Nutrition NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cima Nutrition NV
Products information Cima Nutrition NV

BTW identificatienummer (tax): BE09904418945
Ondernemingsnummer: 3897918701
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Cima Nutrition NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cima Nutrition NV
(Get full report from official database of BE for Cima Nutrition NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cima Nutrition NV
Addition kinds of activities for Cima Nutrition NV

01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
73499900. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
76992208. Reparatie van machines en uitrusting voor drukwerk | Printing trades machinery and equipment repair
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij Cima Nutrition NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cima Nutrition NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cima Nutrition NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cima Nutrition NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

 • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

 • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

 • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

 • Carrosserie medewerker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Q Jobs Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JBC

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Cima Nutrition NV in sociale netwerken
Look for responds of Cima Nutrition NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cima Nutrition NV. Laat een reactie achter voor Cima Nutrition NV. Cima Nutrition NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cima Nutrition NV. Leave a respond for Cima Nutrition NV. Cima Nutrition NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cima Nutrition NV op de google maps. Adres en contacten Cima Nutrition NV
Location of Cima Nutrition NV on the google maps. Address and contacts of Cima Nutrition NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cima Nutrition NV Cima Nutrition NV: VAN MEEUWEN | Bakkerij Van Schepdaal NV | BUREAU NISOT & NISOT | Kortrijks Zilverhuis BVBA | MARC VERVENNE

Other related companies as Cima Nutrition NV: VAN MEEUWEN | Bakkerij Van Schepdaal NV | BUREAU NISOT & NISOT | Kortrijks Zilverhuis BVBA | MARC VERVENNE

Cima Nutrition NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cima Nutrition NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904418945. Het bedrijf Cima Nutrition NV bevindt zich op het adres: Lindestraat 93; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Cima Nutrition NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cima Nutrition NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cima Nutrition NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cima Nutrition NV, openstaande posities, locatie van Cima Nutrition NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cima Nutrition NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cima Nutrition NV, company assigned to the tax number BE09904418945. The company Cima Nutrition NV is located at the address: Lindestraat 93; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Cima Nutrition NV were not found.
The main activity of Cima Nutrition NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cima Nutrition NV is not available. You also can look at reviews of Cima Nutrition NV, open positions, location of Cima Nutrition NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cima Nutrition NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cima Nutrition NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cima Nutrition NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cima Nutrition NV, employees, financial statistics.