CIBA Vision Benelux NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CIBA Vision Benelux NV
Private companiesPersonal Services • CIBA Vision Benelux NV

Contactgegevens CIBA Vision Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIBA Vision Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIBA Vision Benelux NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wayenborgstraat 22; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 28 64 64 (+32-015 28 64 64) 015 28 64 64 (+32-015 28 64 64)

Fax (fax): 015 28 64 44 (+32-015 28 64 44) 015 28 64 44 (+32-015 28 64 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIBA Vision Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIBA Vision Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIBA Vision Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIBA Vision Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIBA Vision Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIBA Vision Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIBA Vision Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIBA Vision Benelux NV
Products information CIBA Vision Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE06286071777
Ondernemingsnummer: 1679229736
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contact lenses

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIBA Vision Benelux NV
(Get full report from official database of BE for CIBA Vision Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIBA Vision Benelux NV
Addition kinds of activities for CIBA Vision Benelux NV

20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
51430103. Melk depot | Milk depot
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
89990802. Radio commentator | Radio commentator
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij CIBA Vision Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIBA Vision Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIBA Vision Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIBA Vision Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Operator catering regio Oelegem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

 • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

  Regio: SCHELDEWINDEKE

  Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

  Type: Studentenjob

  Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: B&L

  Type: Zelfstandige activiteit

  In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

 • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

 • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van CIBA Vision Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of CIBA Vision Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIBA Vision Benelux NV. Laat een reactie achter voor CIBA Vision Benelux NV. CIBA Vision Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIBA Vision Benelux NV. Leave a respond for CIBA Vision Benelux NV. CIBA Vision Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIBA Vision Benelux NV op de google maps. Adres en contacten CIBA Vision Benelux NV
Location of CIBA Vision Benelux NV on the google maps. Address and contacts of CIBA Vision Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CIBA Vision Benelux NV CIBA Vision Benelux NV: PANDA | TIRETCOLOR | Haarstudio Rombauts | BERNARD FAUVILLE | JEAN-MARIE SIR JACQUES

Other related companies as CIBA Vision Benelux NV: PANDA | TIRETCOLOR | Haarstudio Rombauts | BERNARD FAUVILLE | JEAN-MARIE SIR JACQUES

CIBA Vision Benelux NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIBA Vision Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06286071777. Het bedrijf CIBA Vision Benelux NV bevindt zich op het adres: Wayenborgstraat 22; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van CIBA Vision Benelux NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIBA Vision Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIBA Vision Benelux NV, openstaande posities, locatie van CIBA Vision Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CIBA Vision Benelux NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIBA Vision Benelux NV, company assigned to the tax number BE06286071777. The company CIBA Vision Benelux NV is located at the address: Wayenborgstraat 22; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Contact lenses.
The main activity of CIBA Vision Benelux NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CIBA Vision Benelux NV is not available. You also can look at reviews of CIBA Vision Benelux NV, open positions, location of CIBA Vision Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIBA Vision Benelux NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIBA Vision Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIBA Vision Benelux NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIBA Vision Benelux NV, employees, financial statistics.